Sport / Nogomet

osijek - istra 2:2

Bjelica nakon remija: "Nervoza je učinila svoje, rezultat je realan"

Bjelica nakon remija:
Dubravka Petrić/PIXSELL

Osijek je imao, činilo se, sigurnu prednost, ali su Puljani bili uporni i došli do izjednačenja i boda u Gradskom vrtu

Imao je Osijek vodstvo od dva gola razlike, ali nisu uspjeli (barem) sačuvati stečenu prednost golovima Lovrića i Caktaša. Puljani su iskoristili svoje šanse i nesnalaženje Bijelo-plavih u nekim situacijama pred vratima Ivušića te su uspjeli postići dva pogotka što im je osiguralo bod u Gradskom vrtu.

"Imali smo dobar ulazak u utakmicu i onda nam se dogodio prelagano primljeni gol, pomalo i nesretan jer se Cheberko oskliznuo u toj situaciji. I onda nam je to totalno okrenulo utakmicu, postaneš u takvim okolnostima nervozniji na terenu, što se i dogodilo, pa smo primili i drugi gol. Imali smo u nastavku nekoliko dobrih udaraca, šansi i poluprilika, ali više nismo uspjeli zabiti. Na kraju svakome po bod, naravno da ne možemo biti zadovoljni, ali ne mogu igračima ništa prigovoriti jer su do kraja pokušavali i tražili način kako doći do pobjede. No, moram priznati da je ovaj rezultat realan", prokomentirao je Nenad Bjelica ono što se događalo tijekom susreta.

Opet problemi s protivničkim prekidima

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dakako da su Osječani priželjkivali i očekivali i preostala dva boda, a remi je ishod koji je rastužio i igrače i stručni stožer i navijače. Što se same igre tiče, opet se pokazalo da su defanzivni prekidi sve veća boljka…

"Teško je o tomu govoriti odmah poslije utakmice. Moramo analizirati zbog čega je bilo tako, moram priznati da su nam ovoga proljeća protivnički prekidi dosta veliki problem, oba gola smo dobili u takvim okolnostima. Nismo se na kraju uspjeli vratiti na način da ipak dođemo do pobjede."

NK Osijek - NK Istra 1961 2:2 Fotogalerija

Šteta zbog još jedne propuštene prilike u borbi za sam vrh, međutim, treba se do kraja prvenstva potruditi i osvojiti što više bodova.

"Treba se fokusirati na prvu sljedeću utakmicu, a to je Dinamo u nedjelju. Nastojat ćemo dobro pripremiti momčad da bi pokušala pobijediti u Maksimiru i zadržati određene šanse za vrh mogućima, pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti."


Izdvojeno

Reci što misliš!