Sport / Nogomet

znaci nezadovoljstva

"Čoharu odlazi" - s istoka prozvali riječku struju u NK Osijeku

Marko Prpic/PIXSELL

Osijek definitivno ima problema u upravljačkoj strukturi, a prvi je na to ukazao trener Nenad Bjelica

"Ne, ovo nisam htio, volio bih da je klub po tom pitanju jači, to nije moj dio posla. Klub bi trebao imati gard koji sad nema i to mi najviše smeta u Osijeku, što se nismo uspjeli organizirati da ne bude one man show. Stalno se piše i govori da je Bjelica pobijedio a ne Osijek, da je netko Bjeličin igrač a ne Osijekov... Ispada da sam sam, radim neke stvari jer nema tko drugi. Borim se, želim rezultat, biti najbolji. Ali puno toga što radim ne bih trebao raditi. Ali nema tko...", rekao je Nenad Bjelica za 24 sata i uzburkao komentiranja u gradu na Dravi.

Iako nije rekao glasno imena, u kuloarima su odmah krenule priče kako je Bjelica izričito mislio na riječku struju koja je postavljena u Osijeku, a prije svega na Vladu Čohora i njegove ljude.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je Bjelica i kako je klub izgubio dio identiteta s tim promjenama pa čak i najavio i svoj odlazak ako se nešto ne promijenio, a to su očito prepoznali i najvatreniji navijači s istoka koji su na današnjoj utakmici u nekoliko navrata uzvikivali "Čoharu odlazi". Tako su jasno podržali istup Bjelice, a ostaje za vidjeti kako će reagirati vlasnici kluba.


Izdvojeno

Reci što misliš!