Sport / Nogomet

borba za prvaka se nastavlja

Bjelica nakon pobjede u Koprivnici: "Opet se potvrdila širina našeg kadra"

Bjelica nakon pobjede u Koprivnici:
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Iako je Osijek nastupio bez šest, sedam igrača u ovom susretu, uspio je neokrznuto proći Koprivnicu

Mogao je Nenad Bjelica biti sasvim zadovoljan po svršetku koprivničkog dvoboja. Naša je momčad bila bolja od Slaven Belupa i produžila niz pozitivnih rezultata, a time i borbu za naslov prvaka Hrvatske. Iako je Osijek nastupio bez šest, sedam igrača u ovom susretu, uspio je neokrznuto proći Koprivnicu.

"Nismo osjetili izostanke, bez obzira koliko ih je bilo, apsolutno smo zasluženo pobijedili. Igrači koji su danas igrali su bili na vrlo visokoj razini i puno puta ističemo tu širinu našeg kadra, danas smo to opet pokazali, oni koji su ušli s klupe su nam donijeli dosta toga pozitivnog. Mance vrlo aktivan, isto tako i starter Topčagić koji jedno vrijeme nije igrao u početnom sastavu. Možemo biti zadovoljni s tri osvojena boda, rekao bih i s našom igrom. Bilo je dosta šansi, u drugom poluvremenu možda i koja previše da utakmicu zatvorimo drugim pogotkom. Nažalost, bili smo neprecizni, pa smo se morali „tresti“ do kraja", riječi su osječkog kormilara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan je pogodak bio dovoljan za važnu pobjedu iako je šansi bilo još…

"Sjajan centaršut Fućka i odlično utrčavanje Caktaša iz drugog plana, To su njegovi golovi i zbog toga je i došao kod nas. Odigrao je vrlo dobru utakmicu, bio u još jednoj šansi, jednu je i namjestio, dobro znamo što u njemu imamo, ali i u svim drugim igračima. Sretan sam zbog toga, dakako i zbog važne pobjede", rekao je Bjelica.

Značajnu ulogu u dobro obavljenom poslu imao je i dosad najčešće pričuvni par stopera Bralić – Cheberko:

"I to pokazuje kvalitetu kadra kojega smo strpljivo gradili neko vrijeme. Doveli smo više igrača protekle zime visoke kvalitete, pa se i ovakvi izostanci mogu kompenzirati. To se pokazuje i na rezultatima i nadam se da ćemo do kraja nastaviti ovako", kaže Bjelica.

Slaven Belupo - Osijek Fotogalerija

Pohvale zaslužuju i osječki navijači kojih je dosta došlo u Koprivnicu kako bi bodrili Bijelo-plave.

"Zadovoljni smo što su došli u velikom broju i srčano nas bodrili. Nadam se velikoj podršci i protiv Hrvatskog dragovoljca. I mi kao Klub trebamo učiniti sve da dođe pet tisuća ljudi na tu utakmicu koja je sada za nas najvažnija u sezoni. Želimo snažnu podršku od prve do posljednje minute, da bude vrhunska za još jednu pobjedu", zaključio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!