Sport / Nogomet

legitimno kuca na jedinicu reprezentacije

Ivušić srušio klupski rekord, gol nije primio čak 547 minuta!

Ivušić srušio klupski rekord, gol nije primio čak 547 minuta!
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Ivica Ivušić odigrao je još jednu odličnu utakmicu protiv Slaven Belupa i postavio novi klupski rekord

Šest utakmica, odnosno 547 minuta Ivica Ivušić nije primio gol u HNL-u. Posljednji je primio u susretu protiv Istre na Aldo Drosini kad su domaćini šokantno izjednačili par minuta prije kraja, da bi Mance u zadnjim trenucima ipak donio pobjedu Osijeku. Od tad traje njegov niz bez primljenog pogotka.

Srušio je tako vratar Osijeka vlastiti rekord i postavio novi klupski, a zadrži li netaknutu mrežu i u idućem susretu, popeti će se na šesto mjesto vječne ljestvice HNL. U tom susretu u Gradski vrt stići će Hrvatski Dragovoljac, a osim motiva za pobjedom, imati će Osijek i motiv više želi li pomoći svom vrataru da dođe do ovog velikog uspjeha i tako dodatno oteža ili olakša Zlatku Daliću izbor za reprezentativnu jedinicu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegov trenutni uspjeh dodatno je izraženi i činjenicom kako se obrambeni zid ispred njega mijenja u svakom susretu pa je tako u Koprivnici bio i bez Škorića i bez Lončara, ali su Bralić i Cheberko ponovo odigrali vrlo dobar susret i pokazali kako je obrana uistinu forte Osijeka. 

Želi li Osijek do titule, Ivušić će morati biti na ovoj razini do posljednjeg kola, ali će mu morati pomoći i napadači jer je jedina računica za postati prvakom osvojiti svih 18 bodova u preostalih šest kola.


Izdvojeno

Reci što misliš!