Sport / Nogomet

Jović najlošiji

Osijek ostavio Hajduk bez udarca, Caktaš pokušao panenku i zapucao pobjedu

Osijek ostavio Hajduk bez udarca, Caktaš pokušao panenku i zapucao pobjedu

Osijek i Hajduk odigrali su derbi bez pogodaka

Kao i u dvoboju na Poljudu, Osijek je još jednom ostao bez pobjede nakon zapucanog penala.

Snažno je krenuo Osijek od prve minute, a Hajduk nije mogao ništa bijelo-plavima. Već na samom početku blizu pogotka bio je Mierez, ali njegov udarac u padu brani Kalinić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vatreno je bilo sredinom prvog dijela kad je sudac Jović jedan start Žapera označio kao najstrožu kaznu, ali je nakon pregleda snimke poništio svoju odluku. Na drugoj pak strani pad Lovrića prvo je označio kao simuliranje za što je igraču Osijeka dao i drugi žuti karton, ali je nakon još jednog pregleda snimke ipak poništio svoju odluku i pokazao na penal za Osijek. Loptu je namjestio Caktaš, ali njegov pokušaj panenke odlazi preko gola.

Osijek - Hajduk Fotogalerija

I u drugo dijelu Osijek je napadao pa iako nije imao izrazitih prigoda, vidjeli su puno dobrih pokušaja mo završnica nije bila dovoljno kvalitetna. Bjelica je uveo sve raspoložive napadačke snage, ali danas to nije bilo dovoljno za pobjedu pred 8500 navijača.

Dinamo je tako ponovo pobjegao Osijeku, ali je do kraja još sedam kola u kojima će se morati ići bez kalkulacija u borbi za titulu.


Izdvojeno

Reci što misliš!