Sport / Nogomet

sve manje ulaznica

Ulaznice za istok rasprodane, do četvrtka zaštićena prodaja za zapad

Ulaznice za istok rasprodane, do četvrtka zaštićena prodaja za zapad
Davor Javorović/PIXSELL

Zaštićena prodaja traje do četvrtka, a dostupne su ostale ulaznice za tribinu Zapad gore i dolje po cijeni od 40 kuna

Za tribinu Istok više nema raspoloživih ulaznica za utakmicu protiv HNK Hajduk. Tijekom utorka prodane su posljednje raspoložive što znači da se tijekom zaštićene prodaje do četvrtka 31. ožujka u 18 sati može kupiti isključivo ulaznice za tribine Zapad (dostupno je još 300-tinjak ulaznica za tribinu Zapad dolje). Cijena ulaznica iznosi 40 kuna, a još dva dana prednost pri kupovini imaju svi navijači koji su bili na utakmici protiv GNK Dinamo/HNK Gorica.

Budući da je sve manje ulaznica za tribinu Zapad iz NK Osijeka pozivaju sve navijače koji imaju pravo kupiti ulaznicu putem zaštićene prodaje da na vrijeme osiguraju svoje mjesto za utakmicu u nedjelju.

Bez prodaje ulaznica na dan utakmice

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ovim putem obavještavamo navijače da iz sigurnosnih razloga na sam dan utakmice neće biti prodaje ulaznica, te da je ulaznice za gostujuću tribinu (Sjever) preuzeo HNK Hajduk. Također, iz sigurnosnih razloga na tribinama Istok, Zapad dolje i gore te Jug neće biti dozvoljen ulaz navijačima s istaknutim obilježjima gostujuće momčadi", kažuu NK Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!