Sport / Nogomet

slavonski rivali

U prijateljskoj utakmici Osijek deklasirao Cibaliju s pet komada

U prijateljskoj utakmici Osijek deklasirao Cibaliju s pet komada
Davor Javorović/PIXSELL

U pripremnom ogledu tijekom reprezentativne stanke Bijelo-plavi uvjerljivo su pobijedili u ogledu s Cibalijom

Nogometaši Osijeka pobijedili su Cibaliju rezultatom 5:0 u pripremnom ogledu odigranom na stadionu Franjo Dušić - Tetek u Grabovcu.

Utakmica je poslužila treneru Nenadu Bjelici da pruži minutažu svim igračima koje je imao na raspolaganju (izostali su reprezentativci Ivušić i Škorić, te rekonvalescenti Mance, Miloš, Bartolec, Brlek i Nejašmić odnsono Ndockyt, Bajić i Barešić koji su s B momčadi), a ujedno i da se momčad nakon pobjede na Šubićevcu još malo napuni samopouzdanjem i pozitivnom energijom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bijelo-plavi su u tome i uspjeli, igrali atraktivno i efikasno te postigli nekoliko lijepih pogodaka. Poput onoga Kleinheislera koji je u 23. minuti sjajno pogodio udarcem s 20-ak metara za 1:0, pa i Fiolića koji je u 26. minuti povisio na 2:0 nakon lijepe akcije Lovrića i Kleinheislera poslije udarca iz kuta. Na 3:0 je povisio Caktaš koji je u 59. minuti iz drugog pokušaja pogotkom završio akciju koju su mu pripremili Fućak i Bohar, dok se za četvrti pogodak osam minuta kasnije pobrinuo Jugović sjajnim udarcem iskosa s desne strane koji je odsjeo u rašljama nemoćnog Kovačevića. Priču je u 78. minuti zaključio Petković koji je prodor kojeg je počeo na svojoj polovici travnjaka zaključio preciznim udarcem s 18 metara za konačnih 5:0.

Mogla je pobjeda Osijeka biti i izraženija, posebno u drugom poluvremenu imali su Caktaš, Mierez i Bohar prilike za još poneki pogodak, nekoliko obećavajućih situacija imala je i Cibalija, ali u konačnici najvažnije je da nije bilo ozljeda kao i da je prvi nastup za prvu momčad, nakon dugačke stanke, upisao Erceg.

Osijek: Malenica, Grgić, Bralić, Cheberko, Leovac, Žaper, Kleinheisler, Fiolić, Erceg, Lovrić, Topčagić (2. poluvrijeme: Jurčević, Barri, Jugović, Hiroš, Lončar, Petković, Fućak, Bohar, Caktaš, Mierez).

Cibalia: Baždarić, Sopić, Osmić, Bubnjar, Jelić, Smajić, Džaja, Dogan, Mešanović, Pušić, Oršolić (još su igrali: Kovačević, Išasegi, Bajić, Stanić, Miljanić, Valentić, Pavlak, Nikolić).


Izdvojeno

Reci što misliš!