Sport / Nogomet

na stadion bez covid potvrde

Od ponedjeljka zaštićena prodaja ulaznica za derbi Osijek - Hajduk

Od ponedjeljka zaštićena prodaja ulaznica za derbi Osijek - Hajduk
nk-osijek.hr

Zaštićena prodaja ulaznica od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. ožujka na blagajnama Zapad od 12 do 18 sati, za ulaz na utakmicu prvi put ove sezone neće trebati COVID potvrda, a bit će dostupno 50 posto kapaciteta svake tribine

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 17. ožujka 2022. godine  sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati uz pridržavanje svih propisanih epidemiološkoj mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, broj gledatelja se ograničava na način da može biti popunjeno najviše 50 posto kapaciteta tribina, a organizatori su obvezni osigurati da se svi prisutni pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

Kapacitet 8564 gledatelja

Slijedom navedene odluke dostupni kapacitet stadiona Gradski vrt za utakmicu protiv HNK Hajduk iznosi 8564 gledatelja. S obzirom na broj godišnjih/polugodišnjih ulaznica u prodaji će se naći 331 ulaznica za tribinu Istok, 965 ulaznica za tribinu Zapad dolje i 2832 ulaznice za tribinu Zapad gore (ulaznice za tribinu Zapad gore prodavat će se nakon što budu prodane sve ulaznice za Zapad dolje). Cijena ulaznica iznosi 30 kuna za tribinu Istok, 40 kuna za tribine Zapad dolje i Zapad gore i 50 kuna za Ložu. 

Do četvrtka zaštićena prodaja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nogometni klub Osijek i uoči utakmice protiv HNK Hajduk prednost pri kupovini pojedinačnih ulaznica dat će svim navijačima koji su pohodili utakmice protiv GNK Dinamo ili HNK Gorica, a zaštićena prodaja na blagajnama Zapad stadiona Gradski vrt u radnom vremenu od 12 do 18 sati trajat će od ponedjeljka 28. do četvrtka 31. ožujka (provjera će se vršiti uz predočenje ulaznice s utakmice protiv GNK Dinamo/HNK Gorica ili uz osobni dokument evidencijom u sustav prodanih ulaznica za utakmicu protiv GNK Dinamo/HNK Gorica). Sve preostale ulaznice bit će u slobodnoj prodaji od petka 1. travnja od 12 do 18 sati. Ulaznice za utakmicu protiv HNK Hajduk neće biti moguće kupiti online.


Izdvojeno

Reci što misliš!