Sport / Nogomet

spreman već za prvo kolo

Osijek brutalnim videom predstavio Caktaša. Potpisao do 2025.!

Osijek brutalnim videom predstavio Caktaša. Potpisao do 2025.!

Caktaš se pridružio momčadi Osijeka u Poreču i potpisao ugovor s Bijelo-plavima do 2025. godine

Mijo Caktaš novi je igrač NK Osijek! Ovaj 29-godišnji ofenzivac pridružio se momčadi na pripremama u Poreču gdje je stavio potpis na ugovor s Bijelo-plavima do 2025. godine. Prethodno je odradio liječničke preglede, a nakon zajedničkog ručka sa suigračima i dnevnog odmora odradit će i prvi trening kao igrač Osijeka. Caktaš će nositi broj 11 koji je do danas bio upražnjen.

Nenad Bjelica bio je dovoljno uporan, Caktaš prepoznao priliku koja je pred Osječanima i prihvatio da bude dio momčadi koja će u proljetnom dijelu sezone loviti najviše ciljeve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Evo me, da. Hvala svima na čestitkama. Prvo ću se upoznati s novim suigračima, neki od njih su mi jako dobro poznati, posebno oni koji su mi bili suigrači. Interes trenera Bjelice i Osijeka je postojao već prošloga ljeta, tada sam se odlučio ići nekim drugim putem, ali sada su nam se želje poklopile. Jedva čekam da krenem na trening i da se priključim momčadi. To je sada najvažnije", rekao je Caktaš nakon potpisa ugovora.

Golem je interes izazvao i sjajan video kojim je klupski marketing najavio njegov potpis, a pozitivne reakcije sigurno su znak kako navijači očekuju njegove igre kao važnu kariku u lovu na titulu.

"Drago mi je što imaju takvo mišljenje o meni i da me cijene. Mogu samo reći i obećati da ću dati sve od sebe, svoj maksimum na terenu. Imam iza sebe jako dobru polusezonu u Saudijskoj Arabiji, no osjetio sam da u Osijeku mogu igrati na još jednoj većoj razini, imamo se za što boriti idućih mjeseci i vjerujem da ćemo u tomu biti uspješni. Nadam se da će navijači biti uz nas, još i više nego do sada, ponovit ću kako ću od sebe dati sve što znam i mogu i vjerujem da ćemo biti uspješni", dodao je Caktaš.

Nenad Bjelica nije krio zadovoljstvo zbog njegovog potpisa: "Pojačavamo prije svega sami sebe, želimo biti bolji nego što smo bili do sada i sigurno je da će nam Mijo pomoći u tome. Naravno da od njega sada očekujem da se što prije adaptira na momčad koja će sa sigurno dobro prihvatiti. Želim mu prvenstveno puno zdravlja i puno golova u dresu Osijeka. I sama njegova pojava u svlačionici je svakako veliki impuls svim igračima. Donosi nam iskustvo, golove, asistencije, godine uspješnog igranja u HNL-u, neka nam samo pomogne u tim našim nastojanjima kada je riječ o ostvarenju klupskih ciljeva. Već smo mu ranije poslali plan treninga koje je mogao i individualno odraditi. Posljednju je utakmicu odigrao prije desetak dana i u dobrom je stanju tako da vjerujem da bi mogao biti spreman već za prvo kolo. Znamo da je najkorisniji iza „špice“, na poziciji ofenzivnog veznog, znat ćemo ga zasigurno adaptirati na naš sustav."


Izdvojeno

Reci što misliš!