Sport / Nogomet

transferi

NK Osijek: Još ništa od Caktaša; propao dolazak portugalske zvijezde

NK Osijek: Još ništa od Caktaša; propao dolazak portugalske zvijezde
Davor Javorović/PIXSELL

Caktaš je pozitivan na PCR testu i do sljedećeg tjedna u izolaciji pa nije mogao odraditi planirani liječnički pregled u Puli

Bijelo-plavi još će malo morat pričekati na Miju Caktaša. Naime, iako je sve bilo spremno, termin za liječnički pregled zakazan, korona se umiješala i pokvarila planove.

Kako pišu Sportske, Caktaš je na brzom antigenskom bio negativan, no kasniji PCR test pokazao se pozitivnim, zbog čega će idućih nekoliko dana umjesto u treningu provesti u izolaciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izolacija mu ističe na samom početku idućeg tjedna. Onda bi trebala stići i službena potvrda transfera i predstavljanje. Nadamo se.

Osijek prvu utakmicu u nastavku sezone igra 29. siječnja s Belupom i ne treba očekivat da će Caktaš odmah zaigrati ako stvarno potpiše za Osijek.

Što se tiče dolaska portugalca Ferre  na posudbu iz Benfice u Gradski vrt na godinu i pol dana, od toga ipak neće biti ništa.  Portugalski branič odbio je ruski Himki, a dan kasnije odlučio i kako na koncu ipak neće prihvatiti ni ponudu Osijeka. U igri za njegovim potpisom danas su već klubovi iz Portugala, Nizozemske i Italije, čime je dobio nove, kući bliže opcije za nastavak karijere, pišu Sportske Novosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!