Sport / Nogomet

sigurno u koprivnici

Fantastičan prvijenac Hiroša i gol Nejašmića glavom za novu pobjedu Osijeka

Fantastičan prvijenac Hiroša i gol Nejašmića glavom za novu pobjedu Osijeka
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Golove za Osijek postigli su Amer Hiroš i Darko Nejašmić, oba u prvom dijelu

Nenad Bjelica doveo je svoju momčad u Koprivnicu na noge bivšem dugogodišnjem treneru Osijeka, Zoranu Zekiću. Zekić još ne zna za pobjedu otkad se vratio u HNL, a tako je ostalo i nakon današnje utakmice.

Sve bitno dogodilo se u prvom dijelu susreta kad je Osijek stekao prednost koju je uspio zadržati do kraja susreta. U samom početku susreta prvi je zaprijetio Slaven Belupo kad je Grgić ubacio, a Krstanović ispred Bočkaja pucao glavom u vratnicu Malenice. Odmah nakon toga pokušao je Kleinheisler nakon povratne lopte Fiolića, ali je to bilo preslabo za vratara domaćih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek je do vodstva stigao u 22. minuti kad je prekrasno zabio Amer Hiroš. Uzeo je on loptu i pucao iskosa s nekoh 15-ak metara i neobranjivo smjestio loptu u suprotni kut vratara. Fantastičan je to bio prvijenac Hiroša u dresu Osijeka.

Slaven Belupo - Osijek Fotogalerija

Na samom kraju poluvremena vodstvo je uspio povećati Darko Nejašmić kojem je Bočkaj poslao loptu na peterac iz kornera, veznjak Osijeka ju je lijepo poklopio glavom i neobranjiv je to udaraca za Čovića.

Veliku prednost imao je Osijek u posjedu lopte u tom prvom dijelu da bi u drugom potpuno prepustio loptu domaćinima, ali nisu oni uspjeli značajnije priprijetiti Malenici. Polu pokušaji bez pravog udarca bili su lak plijen za golmana i obranu Osijeka, a na drugoj strani Osijek je čekao neku kontru ne bi li pokušao povećati vodstvo. Do toga na kraju nije došlo pa je ostao rezultat s poluvremena za novu pobjedu i povratak na diobu prvoga mjesta s Rijekom koja ima susret manje od Osijeka.

U sljedećem kolu u Gradski vrt stiže posljednji Hrvatski dragovoljac s kojim se Osijek dugo mučio u Zagrebu u prvom njihovom dvoboju, a u Osijeku će zasigurno tražiti mirniju i sigurniju pobjedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!