Sport / Nogomet

Još malo pa nestalo

Poznato koliko je ulaznica prodano za Vatrene u Osijeku

Poznato koliko je ulaznica prodano za Vatrene u Osijeku
Goran Stanzl, Davor Javorović/Pixell

Poznato je koliko je ulaznica prodano za utakmicu Hrvatske i Slovačke u Gradskom vrtu

Internetska prodaja ulaznica za susret Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine protiv  Slovačke počela je krajem rujna, a kako je danas objavljeno, prodano je ukupno 11 tisuća ulaznica. Preostalo je tako u prodaji još tri tisuće ulaznica od dostupnih 14 tisuća.

kiša kišni dan prognoza ljudi
dosadni oblaci Navijači pripremite toplu odjeću i kabanice za Gradski vrt, a evo i kad nam se vraća sunce

Cijene ulaznica u pretprodaji, zaključno s 10. listopada (PORTAL ZA ULAZNICE):
Zapad: 150 kn
Istok: 100 kn
Jug: 75 kn

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cijene ulaznica (na dan utakmice):
Zapad: 200 kn
Istok: 120 kn
Jug: 90 kn 

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu. 

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Svi navijači koji nisu cijepljeni i/ili nisu preboljeli COVID-19 mogu obaviti testiranje i potom dobiti EU digitalnu COVID potvrdu u svim testnim centrima koji upisuju testiranja u Centralni registar COVID-19 testiranja. Popis takvih testnih centara te dodatne informacija o testiranjima možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je također osigurao i dodatnu mogućnost testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Punkt za testiranja bit će otvoren na sjevernom ulazu Sportske dvorane Gradski vrt u sljedećim terminima:

  • Nedjelja, 10. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 50 kn po osobi)
  • Ponedjeljak, 11. listopada: od 12 do 20 sati (po cijeni od 70 kn po osobi)

Svim navijačima koji se planiraju testirati na navedenom punktu preporučujemo da testiranje pokušaju obaviti što ranije kako bi izbjegli gužvu na punktu za testiranje uoči same utakmice.

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Ulaznice će putem interneta biti dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!