Sport / Nogomet

drugo pretkolo konferencijske lige

Bijelo-plavi večeras igraju prvu euro utakmicu, evo gdje ju možete gledati

Bijelo-plavi večeras igraju prvu euro utakmicu, evo gdje ju možete gledati
Screenshort/Pogon Facebook

Pogon nije nepoznanica za Osijek, dobro ih je upoznao Nenad Bjelica dok je bio trener Lecha, a dobro ih poznaje i Damjan Bohar koji je igrao u poljskoj Ekstraklasi

Gostovanjem u poljskom Szczecincu nogometaši Osijeka večeras kreću u još jednu euro avanturu koja će, nadamo se, potrajati duže nego one prijašnjih godina. Protivnik im je Pogon.

"Atmosfera pred europske utakmice je uvijek dobra i pozitivna, većini donose jedno novo i pozitivno iskustvo, zato im se i radujemo. Želja je što duže ostati u ovom natjecanju i zato s takvim stavom svi dočekujemo utakmicu u četvrtak. Suparnik je dobar, po mjeri, mislim da nas čeka dobra utakmica", rekao je Vedran Jugović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pogon nije nepoznanica za Osijek, dobro ih je upoznao Nenad Bjelica dok je bio trener Lecha, a dobro ih poznaje i Damjan Bohar koji je igrao u poljskoj Ekstraklasi.

"Kako ne vrijedi pravilo gola u gostima, nije bitno koliko ćemo pogodaka zabiti u četvrtak. Želimo odigrati najbolju moguću utakmicu. Nismo u prošlom susretu imali Kleinheislera i Škorića, ali oni će biti spremni za sutra. Igor Silva nije stigao, a on je jako bitan igrač za nas. Imamo igrače koji ga mogu zamijeniti, a to su Mato Miloš i Alen Grgić“, rekao je Bjelica jučer na pressici za medije.

Na utakmici će biti poljskih navijača, ali će Osijek biti bez podrške jer je UEFA zbog akutalne pandemije zabranila gostujuće navijače.

Utakmica je na rasporedu u  21 sat uz izravni prijenos na HNTV-u.


Izdvojeno

Reci što misliš!