Sport / Nogomet

Želio samo Osijek

Fiolić: "Jako sam sretan što sam u Osijeku"

Fiolić:
NK Osijek

Istina je da je bilo nekoliko ponuda koje sam odmah odbio, čim se pojavila mogućnost dolaska u Osijek odmah sam prelomio da ću forsirati da dođem ovdje

Ivan Fiolić zadužio je bijelo-plavu četrnaesticu te službeno započeo svoju osječku priču. U ponedjeljak na službenom predstavljanju, a uskoro i na travnjaku pod vodstvom Nenada Bjelice. Novog igrača NK Osijek predstavio je Ivica Kulešević, asistent glavnog klupskog menadžera.

Igračke i karakterne kvalitete

"Izuzetno mi je zadovoljstvo predstaviti našeg novog igrača Ivana Fiolića. Pregovori nisu bili ni lagani ni jednostavni, dugo su trajali, u jednom trenutku su se činili i nemogućom misijom, ali našom upornošću i njegovom željom uspjeli smo završiti ovaj transfer. U dovođenju igrača ne zanimaju nas samo igračke kvalitete već i sve ono što nosi dovođenje novog igrača, njegove karakterne osobine, a u Ivanu smo dobili baš to što smo željeli", rekao je Kulešević.

Sazrio u inozemstvu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo dolaskom u Gradski vrt iskazao je i sam igrač koji se nakon tri godine izbivanja vraća u HT Prvu ligu.

"Jako sam sretan što sam u Osijeku jer sam sjajno prihvaćen od svih. Kada sam odlazio iz HNL-a bio sam dijete, ali ovih sam godina puno naučio kako živjeti kao profesionalac. U inozemstvu sam shvatio da ne postoji vrijeme i mjesto kada se možeš opustiti, da svaku sekundu u klubu i izvan njega moraš živjeti kao profesionalac i to se najviše promijenilo", rekao je Fiolić na svom predstavljanju.

Želio samo Osijek

U cijeloj priči oko Fiolićevog dolaska u Gradski vrt nije zanemarivo ni što je Osijek bio igračeva izričita želja.

"Istina je da je bilo nekoliko ponuda koje sam odmah odbio, čim se pojavila mogućnost dolaska u Osijek odmah sam prelomio da ću forsirati da dođem ovdje. Znam da je ovo najbolji korak za moju karijeru, svako lutanje bi me dovelo u situaciju da se moram izvlačiti. Poznajem trenera, igrače i ligu, željan sam dokazivanja u Osijeku, ali znam da je sve na meni. Znam kako funkcioniraju klub i trener, sve je na meni i ako budem davao ono što se traži od mene dobit ću svoje prilike, rekao je Fiolić koji je s Bijelo-plavima potpisao ugovor do 2024. godine", rekao je Fiolić.


Izdvojeno

Reci što misliš!