Sport / Nogomet

osijek-čepin 4:0

U prvoj pripremnoj utakmici Bijelo-plavi uvjerljivi protiv Čepina: Mance dvostruki strijelac

U prvoj pripremnoj utakmici Bijelo-plavi uvjerljivi protiv Čepina: Mance dvostruki strijelac
Davor Javorovic/PIXSELL

Golove za Osijek prvoj pripremnoj utakmici postigli su Mance (2), Bočkaj i Špoljarić

U prvoj provjeri u sklopu priprema za novu sezonu Bijelo-plavi su u Gradskom vrtu pobijedili momčad Čepina sa 4:0.

Prvi pogodak vidjeli smo već u 4. minuti. Gržan je prošao desnom stranom, odlično odigrao loptu na liniju peterca gdje Čepinčani nisu uspjeli popratiti Bočkaja koji desnom nogom ne može promašiti. U 10 minuti je Bočkaj preuzeo ulogu asistenta, a Mance je lagano pogodio za 2:0. Isti je igrač već u sljedećem napadu ponovno mogao iskoristiti Perin ubačaj s lijeve strane, ali glavom nije bio precizan. Osječki je centarfor svoj drugi gol postigao u 30. minuti kada je nakon Beljina proigravanja matirao Ježinu na vratima Čepina. Prigodu je u završnici prvog dijela imao Gržan, ali nije uspio svladati svoga Zadranina na čepinskim vratima. Pravu šansu za trećeligaša propustio je J. Mišković koji je opasno zaprijetio glavom. Ipak nije bio dovoljno precizan.

Topčagić s 11 metara pogodio vratnicu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 53. minuti Osijek je imao kazneni udarac nakon prekršaja nad Hirošem. S bijele točke Topčagić je snažno pucao i uzdrmao vratnicu. Nakon toga je uslijedilo razdoblje bez pogodaka po sparnom vremenu u kojem je bilo teško pojačavati ritam. Čepin je preko Jurića, u 71. minuti, mogao smanjiti rezultat, ali glavom nije svladao Ivušića. Nedugo zatim bilo je 4:0. Grezda je zdesna asistirao Špoljariću, a ovaj je s desetak metara bio miran i precizan.

Za Osijek su igrali: Ivušić, Grgić, Bralić, Cheberko, Marin, Hanuljak, Pilj, Gržan, Bočkaj, Beljo i Mance. U nastavku je nastupila ova jedanaestorica: Ivušić, Todoroski, Karamatić, Cvijanović, Mekić, Pilj, Hiroš, Špoljarić, Grezda, R. Mišković i Topčagić.

Izvor: nk-osijek.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!