Sport / Nogomet

bez pobjednika u derbiju

Bjelica: "Živi smo. Na nama je da pobjeđujemo i čekamo da se poskliznu!"

Bjelica:
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek i Dinamo odigrali su sjajnu utakmicu, a nakon utakmice susret je komentirao i trener Osijeka Nenada Bjelica

"Za sljedeće utakmice vraća nam se Jugović, neće biti nekih kartoniranih (Kleinheisler, Žaper op.a.), ali imamo široki kadar. Moramo se dobro pripremiti za Rijeku, bit će teško, ali nema više laganih utakmica. Na nama je da pobjeđujemo i da se oni negdje okliznu", rekao je Bjelica pa prokomentirao prvo poluvrijeme, ali i općenito viđenje nastavka sezone u kojoj se Osijek ne misli predati u borbi za titulu.

"Teško je kontrolirati Dinamo jer su stalno mijenjali pozicije. Da smo bili malo agresivniji u sredini, bilo bi to bolje. Naši zadnji vezni igrači bili su prenisko i kad bismo uzeli loptu, opet bi dolazila Dinamovim igračima. U drugom poluvremenu smo bili bolji. Veliki kompliment mojoj momčadi. Živi smo, živi smo", komentirao je trener Osijeka koji nije želio previše riskirati nakon izjednačujućeg pogotka Ercega.

utrka se nastavlja U derbiju dostojnom borbe za prvaka Osijeku i Dinamu po bod

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sad je najvažnije dobro se odmoriti i pronaći zdrave i spremne igrače za Rijeku koje je ponovo došla na treće mjesto koje vodi u Europu

"Ovo su bile najbolje dvije hrvatske momčadi u najboljoj formi. Jako kvalitetna utakmica s obje strane, puno trke, borbe i šansi, ali rezultat je realan. Da je bilo tko pobijedio, bilo bi nezasluženo. Imamo široki kadar i dobro ćemo se pripremiti za Rijeku. Bit će teško, ali koja je to lagana utakmica u HNL-u?", zaključio je Osijekov trener".


Izdvojeno

Reci što misliš!