Sport / Nogomet

uoči šibenika

Bjelica: "Ja igram zajedno sa svojom momčadi, živim utakmicu i želim je pobijediti pod svaku cijenu"

Bjelica:
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Trener Osijeka najavio je utakmicu protiv Šibenika

Nogometaši Osijeka u nedjelju od 17.05 sati (Arena Sport 3), na stadionu Šubićevac u Šibeniku, igraju utakmicu 25. kola Hrvatski telekom Prve lige. Tim povodom sraz sa Šibenčanima najavio je trener Nenad Bjelica.

"Mogu reći samo da je momčad u dobrom stanju, svi igrači su na raspolaganju osim onih koji su već duže ozlijeđeni. Za nastup su spremna 22 igrača, sve ćemo povesti za Šibenik jer želimo biti zajedno i da se svi osjećaju dijelom momčadi. U najboljem ozračju putujemo u Šibenik i nadamo se najboljem ishodu", rekao je Bjelica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trener Osijeka nije želio otkrivati karte uoči važnog gostovanja.

"Pokazali smo u zadnjim nastupima da i prije i tijekom utakmice možemo mijenjati igrače i sustav, uglavnom je to ispadalo dobro što znači da je momčad sposobna prilagoditi se i na nešto drugo. Vidjet ćemo kako se njima suprotstaviti, oni su jako dobro organizirana momčad, jako agresivna... Vidjet ćemo i kakvi će biti uvjeti za igru u Šibeniku, zna biti i jak vjetar, možda ćemo morati prilagoditi i našu postavu, sustav i imena igrača uvjetima koji će biti u Šibeniku."

U najavi gostovanja u Šibeniku Nenad Bjelica osvrnuo se i na teze o njegovoj nepotrebnoj nervozi za vrijeme utakmica.

"Ja igram zajedno sa svojom momčadi, živim utakmicu i želim je pobijediti pod svaku cijenu pa nekada idem do limita u tom svom ponašanju na klupi, a nekada ga nesvjesno i pređem samo zbog moje velike želje da pobijedim. Ta moja emocija i moj temperament su me doveli tu gdje jesam. Da sam stajao na liniji kao kofer koji šuti i ništa ne govori vjerojatno bi to moji igrači isto prepoznali, ovako vide moju emociju i koliko želim pobijediti, a ako se to nekome ne sviđa, ne mogu ništa s tim. To mi jedino govori da sam zajedno s Osijekom jako uspješan jer samo uspješne ljude napadaju, samo na uspješne su ljubomorni, na gubitnike nije nitko. Da smo mi peti, šesti tko bi nas spomenuo, a ovako smo tu i borit ćemo se pošteno ili nikako", zaključio je Bjelica.


Izdvojeno

Reci što misliš!