Sport / Nogomet

trenersko nadmudrivanje

Bjelica: "Vjerujem da Osijekovo srce može pobijediti Dinamov novac!"

Bjelica:
Igor Kralj/Pixell

Pecnuo je tako Bjelica Dinamo koji je pokupovao pola HNL-a i onda te iste igrače ostavio na posudbama

Dinamo je stigao do tri boda u utakmici protiv Osijeka, a odmah poslije utakmice u novoj emisiji Arena sporta, izjavu je dao i trener Osijeka Nenad Bjelica.

"Bila je ovo utakmica s dva različita poluvremena. U prvom je dominirao Dinamo, u nastavku smo mi bili puno bolji. Svaka čast Livakoviću, obranio je nekoliko sjajnih šuteva. Moja je momčad odigrala dobro, ali u fazi napada nismo bili dovoljno koncentrirani. Čestitke Dinamu na pobjedi'', rekao je Bjelica.

minimalni poraz Osijek odigrao vrlo dobro, ali izgubio u Maksimiru

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Komentirao je on i trku za prvaka koja će biti duga: ''Naravno da nije. Pa nedavno smo imali osam bodova manje od Dinama, sad imamo samo tri. Siguran sam da ih možemo stići. Protiv Dinama je teško igrati, oni su u posljednjih 15 dana potrošili 15 milijuna eura, a mi nula. Vjerujem da Osijekovo srce može pobijediti Dinamov novac. Planiramo dovesti još jednog krilnog igrača, ali za nula eura. Ne razbacujemo se novcem.''

Pecnuo je tako Bjelica Dinamo koji je pokupovao pola HNL-a i onda te iste igrače ostavio na posudbama u tim klubovima pa tako trenutno samo Osijek i Hajduk nemaju niti jednog igrača posuđenog iz Dinama.

ivan santini
osijek napada titulu BOOM iz Gradskog vrta! Osijek potpisao Ivana Santinia

Osijek je pak danas objavio kako je doveo Ivana Santinia do kraja sezone i to kao slobodnog igrača koji će pojačati konkurenciju u napadačkom dijelu momčadi.


Izdvojeno

Reci što misliš!