Sport / Nogomet

sporazumno raskinuo ugovor

Galić više nije direktor NK Osijek

Galić više nije direktor NK Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL

Dosadašnji direktor NK Osijek sporazumno je raskinuo ugovor s klubom i vraća se poduzetništvu

Nakon što je pet godina u kontinuitetu obnašao funkciju direktora NK Osijek, Igor Galić  sporazumno je raskinuo ugovor s klubom.

"U životu i svakodnevici jednog sportskog kolektiva sastavni su dio i određene kadrovske promjene. Igor Galić se odlučio za neke nove životne izazove" stoji u objavi na klupskoj web stranici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Galić poručuje kako je ugovor s klubom raskinuo kako bi se vratio u poduzetništvo i otvorio novu stranicu u svojoj profesionalnoj karijeri.

" Zahvaljujem svima s kojima sam vrlo uspješno surađivao u Gradskom vrtu, bivšem i novom predsjedniku, vlasniku, trenerima, igračima i djelatnicima. Svi smo bili kotačić uspješnog mehanizma i dali neki svoj doprinos u stabilizaciji, a potom i usponu Nogometnog kluba Osijek. Kada se sjetim kakvo smo stanje zatekli u odnosu na aktualnu situaciju, to je zaista neusporedivo. Vratili smo Klub tamo gdje i pripada, u vrh hrvatskog nogometa, na kartu Europe, a praktički je bio na koljenima. Postavili smo neke nove standarde, jedini u Hrvatskoj gradimo novi stadion i kamp, tako da na sve ostvareno mogu biti ponosan jer sam i osobno u svemu sudjelovao. Normalno je da u nekom trenutku ideš dalje u životu, pronalaziš neke nove motive, a svom Klubu želim sve najbolje. Uostalom, svi smo mi na neki način prolaznici samo NK Osijek ostaje. Ovo je moj grad, dakako da ostajem navijač i bio bih jako sretan i zadovoljan da na Pampasu u bliskoj budućnosti proslavimo naslov prvaka", istaknuo je Galić.

Podsjećamo da je dosadašnji direktor dužnost obnašao od veljače 2016., kao vodeći operativac u prvom mandatu nove uprave.  

"U tom razdoblju je zaista puno toga napravljeno, iskorak je ostvaren u svakom pogledu pa u tom kontekstu vrednujemo i respektiramo njegov doprinos. NK Osijek mu se zahvaljuje na svemu te mu želi puno uspjeha i sreće u novim poslovnim izazovima koji ga očekuju", poručuju iz kluba.

Izdvojeno


Reci što misliš!