Sport / Nogomet

pomirba s privatnim vlasnikom

Riješeni problemi: Gradnja Pampasa ide dalje

Riješeni problemi: Gradnja Pampasa ide dalje
Davor Javorovic/PIXSELL

Produljen je ugovor o najmu i korištenju privatnog posjeda s g. Vlašićem i tvrtkom Expand d.o.o. te se radovi nastavljaju

U medijskom prostoru jučer je objavljena informacija kako su privremeno obustavljeni radovi na izgradnji stadiona NK Osijeka na Pampasu zbog problema s pristupnim putem. Tad je objavljeno i kako će se radovi nastaviti od 18. siječnja, ali uz korištenje pristupnog puta kroz Strmu ulicu što je ranije Grad Osijek zabranio. Ipak, danas informacija kako su klub i privatni vlasnik postigli dogovor.

stadion Osijek, prilaz
prilaz novom stadionu pod lokotom Gradnja osječkog stadiona stoji jer je prilazni put blokirao vlasnik parcele, a za otkup traži milijunski iznos

Predsjednica Udruge Škola nogometa NK Osijek, koja je investitor u ovom velikom projektu, Valentina Koprivnjak na ovu je temu istaknula: "Dio onoga što se spominje u objavljenom tekstu ne odgovara činjeničnom stanju, odnosno u pitanju su netočne ili nepotpune informacije. Ugovor s tvrtkom Expand d.o.o. o najmu, odnosno korištenju privatnog posjeda i parcele u Strossmayerovoj ulici je produljen. To znači da se radovi normalno nastavljaju i da će se gradilištu, što se tiče transporta, strojeva i mehanizacije i nadalje prilaziti na isti način kao i do sada. Zahvaljujemo se gospodinu Davoru Vlašiću na razumijevanju i dosadašnjoj suradnji, a unaprijed i na onoj koja je pred nama u idućem razdoblju. Nema više nikakvih otvorenih pitanja niti problema, nastavljamo dalje tamo gdje smo stali."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U NK Osijeku nisu rekli što je to netočno u objavljenom tekstu gdje je puno riječi bilo o tome tko je sami ugovor potpisao u ime investitora, a s puno žuči oglasio se i bivši predsjednik kluba Ivan Meštrović koji je u jednom trenu i napomenuo kako s samim projektom i klubom više nema dodirnih točaka jer je nedavno prodao svoje udjele u klubu.


Izdvojeno

Reci što misliš!