Sport / Nogomet

ne/očekivani transferi

Prometno u Gradskom vrtu: Majstorović put Kine, potpisao iskusni desni bek

Prometno u Gradskom vrtu: Majstorović put Kine, potpisao iskusni desni bek
NK Osijek

Prometnije je u Gradskom vrtu negoli je to bilo najavljeno prije nekoliko dana

Ante Majstorović dogovorio je sve uvjete s bogatim kineskim Šangaj SIPG kojeg vodi hrvatski trener Ivan Leko, a u svojim redovima ima nekoliko sjajnih igrača poput Brazilca Oscara. Ovaj transfer trebao bi uskoro biti i zaključen, a čeka se samo dogovor na relaciji dva kluba.

Iskusni stoper (27) Bijelo-plavih u Kini će zasigurno zarađivati puno više nego u Osijeku, a Osijek će na njemu i zaraditi budući ga je Dinamu platio svega 400 tisuća eura. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pomalo neočekivano, novo ime u svlačionici postao je i Mate Miloš (27) desni bek koji je prema pisanju Sportskih novosti, već stigao u redove prvoligaša s Drave. Riječ je o iskusnom igraču koji je igrao u Rijeci, a zatim Desportivo Aves, a u Speziji za koju je odigrao 66 utakmica vodio ga je upravo Nenad Bjelica. Za njega tek treba vidjeti u kakvoj je fizičkoj spremi budući zbog ozljede nije igrao od 21. lipnja 2020. godine. S obzirom na njegov dolazak, iz svlačionice je otišao Alen Grgić koji se nakon ozljede nije uspio nametnuti na toj poziciji. On se pridružio Zoranu Zekiću u mađarskom DVTK gdje odlazi na posudbu.


Izdvojeno

Reci što misliš!