Sport / Nogomet

malo nove krvi

Bijelo-plavi krenuli na pripreme, a najavljuju se i pojačanja

Bijelo-plavi krenuli na pripreme, a najavljuju se i pojačanja
Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Nenad Bjelica poveo je svoju momčad na pripreme u Rovinj gdje će odigrati i tri prijateljske utakmice

Momčad Osijeka nalazi se na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s izraženim ambicijama i u nastavku sezone za koju se počeli pripremati danas.

Na pripreme u Rovinj krenulo je 27 igrača, a njima bi se uskoro mogli priključiti i neki novi, dok će neki iz aktualne svlačionice i napustiti momčad.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Gledamo pozicije ofanzivnog veznog i napadača, da malo osvježimo ekipu i da ubrzigamo malo nove krvi. Vidjeti ćemo hoće to biti ovaj ili sljedeći tjedan", rekao je Bjelica, u čijoj je momčadi čak 24 od 27 igrača preboljelo koronu pa barem u tom segmentu ne bi smjelo biti novih problema.

Sturm, Koper i Fehervar testirati će bijelo-plave na pripremama u narednom periodu, a kapetan Mile Škorić ističe dobru atmosferu u momčadi.

"Svi uvjeti su tu i nadam se da ćemo svi dobro odraditi. Kvaliteta postoji i imamo naš cilj. Mi se fokusiramo na teren", rekao je Škorić koji ima ogromnu želju podignuti pehar u dresu Osijeka, a dobrim igrama želi skrenuti pogled izbornika Dalića pred nadolazeći Euro.

Za nastavak sezone pripremat će se: Ivušić, Ježina, Barešić, Škorić, Majstorović, Lončar, Caro, Gutieri, Silva, Grgić, Jurčević, Talys, Jugović, Žaper, Vuković, Ljubić, Kleinheisler, Lopa, Pilj, Ndockyt, Bočkaj, Bohar, Grezda, Erceg, Mierez, Beljo i Mišković. Izvjesno je da će biti i nekih dolazaka i to već prvih dana boravka u Rovinju. Team-manager Hrvoje Barišić stoga je rezervirao još poneku hotelsku sobu, što znači da su pregovori s potencijalnim pojačanjima daleko odmakli i praktički ušli u fazu konačnog dogovora.


Izdvojeno

Reci što misliš!