Sport / Nogomet

šuška se

Sprema se najsenzacionalniji transfer u povijesti HNL-a: Mandžukić dolazi u Gradski vrt!?

Sprema se najsenzacionalniji transfer u povijesti HNL-a: Mandžukić dolazi u Gradski vrt!?
Igor Kralj/PIXSELL

Po pisanju Tportala Osijek bi Mandži navodno bio spreman ponuditi milijun i pol eura po sezoni

Sprema li se to božićno čudo u Gradskom vrtu? Tportal naime piše kako se priprema povratak Marija Mandžukića u HNL i to u naš Osijek.

"Iz više ozbiljnih izvora posljednjih dana stižu informacije kako Osijek ipak sprema najsenzacionalniji transfer u povijesti Hrvatski Telekom Prve lige! Da, dolazak Marija Mandžukića u Osijek nije samo 'priča za jedan dan'! Treba biti realan i kazati kako je Mandžo bez kluba već šest mjeseci, slobodan je igrač bez odštete, ali su mu u međuvremenu neslavno propali svi mogući i nemogući transferi u Europi i izvan nje. Zato je spreman razmotriti sve ponude, a ona iz Osijeka bi - prema prvim informacijama - bila više nego primamljiva." donosi Tportal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po pisanju Tportala Osijek bi Mandži navodno bio spreman ponuditi milijun i pol eura po sezoni, a to bi bio najveći ugovor nekog nogometaša u povijesti Hrvatski Telekom Prve lige. Od Mandže se očekuje da potpiše ugovor na dvije i pol sezone, do lipnja 2023. godine. Jasno, u Osijeku bi zaigrali i 'na emocije', Mario Mandžukić vratio bi se u Hrvatsku, u domovinu, u svoju Slavoniju iz koje je i krenuo u nogometni svijet.

 Bjelica mora već ove zime pronaći napadača, njegov Osijek zabija gotovo dvostruko manje golova (24) od Dinama (40), treba mu taj 'killer' u napadu. Zato su ambiciozni mađarski vlasnici navodno već pripremili 'vreću novca' jer Bjelica ove zime - uz dovođenje Marija Mandžukića - u momčadi Osijeka želi zadržati i Argentinca Raula Miereza (23). A za otkup njegova ugovora trebat će platiti odštetu španjolskom Deportivo Alavesu koja iznosi 2,5 milijuna eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!