Sport / Nogomet

žele pobjedu protiv šibenika

Bjelica želi igrače gladne pobjede za kraj zimske sezone

Bjelica želi igrače gladne pobjede za kraj zimske sezone
Vjeran Žganec Rogulja/Pixell

Prije nego odu na odmor, igrači Osijeka moraju odigrati susret protiv Šibenika i vratiti se na pobjedničke staze

U ovoj godini ostaje nam još samo subotnja utakmica sa Šibenikom. Domaćini smo, dakako i favoriti, jedino što želimo je pobjeda na rastanku od polusezone i sva su očekivanja u tom smislu ista, kod svakog našeg igrača. Nenad Bjelica to također potvrđuje:

"Želimo sebi i našim navijačima prirediti još jedno zadovoljstvo s pobjedom na oproštaju. Znamo da moramo naporno raditi i pokazati maksimalno zalaganje da bismo došli do tri boda s kojima bismo dobili dodatni vjetar u leđa za sve ono što nas očekuje na proljeće", rekao je Bjelica.

„Moramo biti dominantni“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče protivnika, osječki je kormilar istaknuo kako su Šibenčani ove sezone ostvarili nekoliko važnih pobjeda i pokazali da mogu biti „tvrd orah“ svakome. Doduše, Osijek je na Šubićevcu ostvario sigurnih 2:0 u svoju korist…

"Moramo i sada biti dominantni, poduzetni i dati sve od sebe, to uvijek zahtijevamo od igrača. U Šibeniku smo to pokazali, trebat će nam i ovaj puta puno discipline i angažmana na terenu da bismo dobili utakmicu. Igrači Šibenika možda nemaju natjecateljski ritam jer su imali problema s koronom, ali im to daje određenu svježinu s druge strane. Vjerujem da ćemo biti bolji i ostvariti pobjedu", dodao je kormilar bijelo-plavih.

Nekima je sezona preduga

U odnosu na prethodnu utakmicu s Goricom, nešto će se mijenjati, što podrazumijeva i neka nova rješenja na pojedinim pozicijama u momčadi.

"U fazi smo natjecanja kada ne možemo previše stezati igrače. Išli smo na određeno rasterećenje, kako bismo ih učinili „gladnijima“ u smislu onoga što želimo. Treba nam maksimalan angažman i na tome smo radili, uz dobru atmosferu na svakom treningu. Svi znamo da u Velikoj Gorici nije bilo dobro, no ta „pljuska“ možda i nije loša u određenom kontekstu. Možda će biti nekih malih promjena u sastavu jer je primjetno da je nekim igračima sezona malo preduga. Neki su imali jesen kao nikada do sada, a pojedinci su se tek vratili nakon ozljeda. Vjerujem da ćemo biti pobjednički nastrojeni i ostvariti planirano", naglasio je Bjelica.

Osijek i Šibenik svoju utakmicu igraju u subotu od 15 sati, naravno bez publike. Sigurno je kako u sastavu neće biti Ante Majstorovića koji je akumulirao tri žuta kartona i već je na odmoru.


Izdvojeno

Reci što misliš!