Sport / Nogomet

trenutak za pamćenje

Sjajnom gestom NK Osijek oduševio malog Davida i brojne navijače

Sjajnom gestom NK Osijek oduševio malog Davida i brojne navijače
NK Osijek

Crni petak obilježili su veliki redovi za nabavku dresova NK Osijeka po promotivnoj cijeni, a jedan dječak ostao je bez svog božićnog poklona pa su u klubu reagirali na sjajan način

"Nedavno smo preko navijačkih stranica saznali da je 7-godišnji dječak David Andrašek spletom okolnosti ostao bez crno-zlatnog dresa kojega mu je tata Dalibor namjeravao kupiti. Trebao je to biti blagdanski poklon njegovom sinu, no u tom trenutku je ponestalo dresova S veličine i tražio se način kako da se malog osječkog navijača što prije nekako razveseli. Pročitali smo i mi navijačku prepisku na ovu temu koja se odmah pojavila na društvenim mrežama, uvjerili se putem objavljenih fotografija da je David zaista zaljubljen u Bijelo-plave i dakako da smo reagirali. Ubrzo smo stupili u kontakt s njegovim ocem i umirili ga da njegov sin neće ostati bez onoga što je toliko poželio imati. Sačekali smo pravi trenutak da ih ugostimo u Gradskom vrtu, uz prigodno iznenađenje za obojicu", kažu u klubu.

Naime, Davidu je crno-zlatni dres iz najnovije garniture, s njegovim imenom iznad broja 10, osobno uručio šef stručnog stožera Nenad Bjelica, poklonivši mu i svoju vunenu kapu s klupskim obilježjem. I nije to bilo sve. Bjelica je uzeo za ruku Davida i odveo ga u svlačionicu na upoznavanje s igračima, što je oduševilo prvašića iz Osnovne škole „Grigor Vitez“ koji je već kao petogodišnjak počeo dolaziti na utakmice, a nešto kasnije je i sam počeo trenirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poželio se David posebno fotografirati i s Ramonom Mierezom kojem mu je bez ustezanja poručio da „zabije što više golova“. Argentinac je sve popratio već prepoznatljivim „zaraznim“ osmijehom, dakako, vrlo rado poziravši sa svojim fanom.

"Na kraju je, prvi puta, naš mali sugrađanin imao priliku prošetati i travnjakom Gradskog vrta, da bi se potom tata i on presretni uputili kući na Jug II. I nama je, u Klubu, bilo zadovoljstvo da smo im uljepšali, kako su nam sami rekli, ne samo dan, nego i predstojeće blagdane", zaključuju u NK Osijeku koji je ovaj način pokupio brojne simpatije na društvenim mrežama.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!