Sport / Nogomet

prigoda za revanš

Bjelica: Igramo s protivnikom koji nam je ostao dužan

Bjelica: Igramo s protivnikom koji nam je ostao dužan
Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Osijeka ističe da se Lokomotiva stabilizirala, no čvrsto vjeruje u sve igrače koji će mu biti na raspolaganju

Kao i svaku drugu utakmicu Nenad Bjelica i ogled s Lokomotivom očekuje s uvjerenjem da će njegovi izabranici dati sve od sebe na terenu i na kraju ga zadovoljni napustiti pri odlasku u svlačionicu.

"Veselimo se svakom sljedećem susretu, ne želimo živjeti na staroj slavi nego se poboljšavati iz dana u dan. Lokomotiva se kompletirala, nemaju ni oni trenutno problema s virusom, rekao bih da dosta dobro izgledaju, a protiv Dinama su uspjeli uzeti bod. I mi smo se na neki način kompletirali tako da s maksimalnim optimizmom dočekujemo srijedu i idemo na pobjedu", poručio je Bjelica.

Protivnik je ostao dužan

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vidjet ćemo tko će biti spreman za nastup, neki su se igrači tek priključili nakon povratka iz samoizolacije. Tek poslije jutarnje aktivacije u srijedu ćemo odlučiti koga uvrstiti među početnih jedanaest. Radimo na tomu da se kadar proširi dajući povjerenje svima koji treniraju s nama. Pokazao sam da svatko može dobiti svoje minute, ali i sjediti na klupi, kao i da se bez svakoga može. Imaju svi moje maksimalno povjerenje i uvjeren sam da će oni koji zaigraju biti na svom maksimumu", dodao je šef stručnog stožera koji još ne zna hoće li i u kojoj mjeri moći računati na usluge Škorića, Majstorovića, Žapera i Vukovića koji su izašli iz izolacije te Jugovića koji je bio ozlijeđen.

Bjelica je spomenuo i kako mu je drago što se Osijek vratio u natjecateljski ritam, a jedino žali što neće biti publike na tribinama.

"Nema naših navijača da nas „poguraju“ do pozitivnog rezultata, posebno što igramo s protivnikom koji nam je ostao dužan. Poraz u posljednjem kolu prošle sezone svima u Klubu je teško pao, posebno igračima. Evo sada prilike za uzvrat, da im pokažemo da smo bolji i da se još više približimo vrhu prvenstvene ljestvice", zaključio je Bjelica.


Izdvojeno

Reci što misliš!