Sport / Nogomet

Osijek, Hajduk, Dinamo i Rijeka

Esports HNL: Zaigraj s Osijekom i osvoji vrijedne nagrade

Esports HNL: Zaigraj s Osijekom i osvoji vrijedne nagrade

Hrvatski Telekom, dugogodišnji sponzor hrvatskog nogometa i vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga, pokreće projekt pod nazivom Hrvatski Telekom e-Liga

Riječ je o esport natjecanju u kojem mogu sudjelovati svi zaljubljenici u nogomet, koji će u virtualnoj areni moći odmjeriti snage igrajući u ime svojih omiljenih hrvatskih klubova. Uz igru FIFA 21, koja se igra na konzoli PlayStation 4, svi koji se prijave moći će zaigrati u ime jednog od klubova koji sudjeluju u projektu - Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke - i to u Ultimate Team modu unutar igre FIFA 21.

"Iznimno mi je drago što nakon višegodišnje podrške hrvatskom nogometu sada natjecanje prenosimo i u virtualni svijet te što smo svima koji to žele omogućili da se okušaju u ulozi igrača svog omiljenog kluba. Hrvatski Telekom e-Liga prvi je iskorak Hrvatskog Telekoma u esport i gejming segment te ćemo nastaviti s razvojem naše ponude u ovom području i unaprjeđenjem korisničkog gejming iskustva", izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijave za Hrvatski Telekom e-Ligu počinju 19. listopada i traju do 22. listopada. U natjecanju će sudjelovati maksimalno 1024 sudionika te će, kroz seriju eliminacija, osam najboljih igrati ligu u ime odabranog kluba, gdje ćemo doznati tko su najveći talenti među njima. Dvoje najboljih natjecatelja će, zajedno s igračima odabranog nogometnog kluba, predstavljati klub u finalnom natjecanju koje će biti održano 19. i 20. prosinca 2020., a pobjednika ovog natjecanja očekuje vrijedna nagrada - PlayStation 5.

"Velika nam je čast biti partner odabran od strane Hrvatskog Telekoma kako bismo zajedničkim snagama omogućili talentima hrvatskog esporta natjecanje u ime najboljih hrvatskih nogometnih klubova", rekao je Nikola Stolnik, osnivač i direktor Good Game Globala, tvrtke partnera u projektu e-Liga.

Uz klubove Dinamo, Hajduk, Rijeku i Osijek, partneri projekta su Samsung i SofaScore. Sve informacije o projektu Hrvatski Telekom e-Liga dostupne su na mrežnom mjestu, a sve aktualnosti i zanimljivosti iz samog natjecanja bit će dnevno dostupne na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige. Također, snimke svih utakmica kroz natjecanje svi zainteresirani moći će pogledati na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.


Izdvojeno

Reci što misliš!