Sport / Nogomet

vodeći u trećoj ligi

Osijek kreće u bitku za Kup, prva prepreka Crikvenica

Osijek kreće u bitku za Kup, prva prepreka Crikvenica
Davor Javorovic/PIXSELL

Izvjesno je da će Crikvenica koja je u velikoj pobjedničkoj seriji biti jako motivirana, no Osijek ima jasnu zadaću

Prva prepreka Bijelo-plavima ove sezone u Kupu Hrvatske bit će trećeligaš Crikvenica. U šesnaestini finala Osijek je gost momčadi za koju smo već ustvrdili i napisali kako je jedina u Hrvatskoj računajući tri razreda natjecanja, od prvog do trećeg, koja je u dosadašnjim susretima pobijedila sve svoje protivnike.

"Što se tiče domaćina, logično je da će biti vrlo motiviran jer ipak igraju protiv Osijeka. No, ni nama neće nedostajati motiva jer smo došli po još jednu pobjedu. Pola posla smo na ovoj jadranskoj turneji odradili u Šibeniku, sada ga treba dovršiti u Crikvenici. Očekuje nas zahtjevan protivnik na isto takvom terenu uslijed vremenskih uvjeta koji posljednjih dana prevladavaju na Jadranu. Idemo i ovaj puta dati sve od sebe, biti maksimalno angažirani i onda ne bi trebalo biti problema", najavio je pomoćni trener Osječana Nino Bule.

Svatko se ima priliku nametnuti

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jasno je da će u sastavu biti određenih promjena, no svi igrači Osijeka imaju obvezu ozbiljno i odgovorno pristupiti i ovom dvoboju u kojem su apsolutni favoriti za prolaz u osminu finala.

"Vidjet ćemo tko će početi utakmicu, međutim, svaki igrač ima priliku pokazati ono najbolje što zna i može. Respektiramo rezultate našeg protivnika i njihovu energiju, a mi ćemo sve pripremiti s naše strane da nam momčad bude u što boljem izdanju. Ozbiljnost se mora podrazumijevati, sve ostalo je, ipak, na igračima koji trebaju kvalitetu potvrditi na terenu", dodao je Bule.


Izdvojeno

Reci što misliš!