Sport / Nogomet

traži se četvrta u nizu

Osijek želi isključivo pobjedu u Šibeniku

Osijek želi isključivo pobjedu u Šibeniku
Davor Javorovic/PIXSELL

Jasno izraženu ambiciju Bijelo-plavi će imati i na subotnjem gostovanju u Šibeniku gdje žele osvojiti nova tri boda

Bijelo-plavi su u petak prije podne odradili trening nakon kojega je uslijedio ručak u klupskom restoranu na našem stadionu, a potom i polazak u Šibenik. Uslijed određenih zdravstvenih problema šefa stručnog stožera Nenada Bjelice, izjavu za medije u najavi ovoga susreta dao je jedan od njegovih pomoćnika Nino Bule.

"Naravno da nam ambicija ostaje ista kao i u prethodnim dvobojima. Šibenik je dobar protivnik, njihov mentalitet i karakter su takvi da ih krasi borbenost i temperamentnost i nikome nisu lak zalogaj. Sigurno će imati i značajnu podršku publike na što se također trebamo kvalitetno pripremiti. Već od ulaska u autobus moramo razmišljati samo o tomu kako ostvariti ono po što idemo, a to su svakako tri boda", naglašava Bule.

nenad bjelica
neizdrživi bolovi u leđima Bjelica mora na operaciju: ''Ovo mučenje više nema smisla''

Najvažniji je pravi pristup

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neki igrači koji su nastupili u posljednjoj prvenstvenoj utakmici s Goricom ovaj puta, zbog ozljeda, neće biti u kombinacijama. No, uskočit će neki drugi jer Osijek ima kvalitetu i u širini kadra.

"To je upravo ono što želimo da nam svaki igrač ima priliku dokazati se svakom novom utakmicom i dostojno zamijeniti nekoga tko je prethodno bio na njegovoj poziciji, a možda pružiti i više u datom trenutku kako bi se nametnuo i nama u stožeru. Najvažnije je imati kvalitetan pristup kakav je bio i na prethodnom gostovanju u Varaždinu. Uz dužan respekt prema bilo kojem suparniku, ovaj puta momčadi Šibenika, puno će toga ovisiti o nama i našoj igri. Jasno je da želimo pobjedu", dodao je Bule.

Izvjesno je kako neće nastupiti Mihael Žaper koji će mirovati najmanje dva tjedna kao i Petar Bočkaj. Utakmica se igra u subotu od 17 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!