Sport / Nogomet

neizdrživi bolovi u leđima

Bjelica mora na operaciju: ''Ovo mučenje više nema smisla''

Bjelica mora na operaciju: ''Ovo mučenje više nema smisla''
Davor Javorovic/PIXSELL

Nenad Bjelica najvjerojatnije će sljedećeg tjedna biti podvrgnut operativnom zahvatu na kralježnici

Nenad Bjelica odlično je startao u prvenstvu s Osijekom. Zaredao je tri pobjede, još će vodit bijelo-plave u subotu na gostovanju kod Šibenika, a zatim mora na operaciju leđa zbog koje će propustiti kup utakmicu protiv Crikvenice. Plan je da se na klupi vrati več protiv Lokomotive 17. listopada. Kup utakmicu bi trebao voditi pomoćnik Rene Poms.

Krenulo je uoči susreta s Varaždinom, a bol je iz dana u dan sve više jačala. Masaže, terapije, injekcije, infuzije postale su mu svakodnevica, a pod blokadom je vodio i susret protiv Gorice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Cijeli sam tjedan vodio treninge s puno bolova, a u petak čak i nisam mogao doći na trening, ali su me onda liječnici osposobili za utakmicu. No najvažnije je da su igrači spremni, ja nisam toliko bitan, ali vjerujem da ću uskoro biti još bolji", rekao je trener Osijeka gostujući na Slavonskoj televiziji u ponedjeljak.

Situacija se nije poboljašla.  Dapače, još je bolnije.

"Unatoč terapijama, bol je sve jača. Konzultirao sam se s nekoliko neurokirurga i svi su mi rekli da je jedino rješenje operacija. Moram o svemu još razgovarati sa suprugom, ali najvjerojatnije ću morati to što prije obaviti jer ovo mučenje stvarno nema smisla", rekao je Bjelica za Sportske novosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!