Sport / Nogomet

Bijelo-plavi do novih bodova

Osijek napadao, Gorica izjednačila, a onda se ukazao Grgić i zabio za pobjedu

Osijek napadao, Gorica izjednačila, a onda se ukazao Grgić i zabio za pobjedu
Davor Javorovic/PIXSELL

Sjajna predstava u Gradskom vrtu i nova pobjeda za Osijek

Mirno je krenula utakmica. Osijek je bio strpljiv i nije srljao protiv dobre Gorice. Tako je bilo do 30. minute kad je momčad Nenada Bjelice dodala gasa i stisnula goste. Gol je visio u zraku, a prava napast bio Ramon Mierez. 

Upravo on pucao je u 44. minuti, a igrač Gorice zaustavlja loptu rukom na crti. Oglasio se VAR, a Vidulin pokazao na najstrožu kaznu. Loptu je uzeo Mierez i pogodio za 1:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dio Osijek je nastavio napadati i samo centimetri spašavala su Goricu od velikog poraza. Kad je Vidulin pokazao drugi žuti karton Doki u 70. minuti, očekivali su svi mirno provođenje utakmice kraju. No, u jednom napadu pogriješio je Ndockyz, a Lovrić iz kontre zabija za 1:1.

NK Osijek - HNK Gorica 2:1 Fotogalerija

Nije Osijek stao nakon toga i željeli su domaćini gol za pobjedu. Do njega su i stigli u zadnjim sekundama. Mierez je sjajno primio loptu, dao za Bohara koji puca, a Kahlina odbija do Grgića koji loptu šalje u mrežu za 2:1 i veliko slavlje navijača na tribinima. 

Proslavili su to igrači i Bjelica s navijačima, a upravo ovakve pobjede mogu stvoriti pobjedničku ekipu kakvu navijači traže dugi niz godina. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


Izdvojeno

Reci što misliš!