Sport / Nogomet

povratak publike na gradski vrt

Bule: Pravi navijači ne gledaju na vremensku prognozu, nadamo se da će doći u što većem broju

Bule: Pravi navijači ne gledaju na vremensku prognozu, nadamo se da će doći u što većem broju
Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon što je zabranjen ulazak navijača na tribine stadiona u Hrvatskoj, HNS je nedavno promijenio svoju odluku pa će Osijek dočekati Goricu uz navijače

Pomoćnik Nenada Bjelice, Nino Bule, najavio je susret. Dan je uoči utakmice našeg prvoligaša i Gorice koja je odlično krenula u ovu sezonu, što se najbolje vidi po njihovom bodovnom učinku. Osijek je također u dobrom ritmu i na svom će terenu tražiti i treću uzastopnu pobjedu u HNL-u koja bi ga približila Goričanima na prvenstvenoj ljestvici.

"Oni su dobro izbalansirana momčad u obje faze igre, dakle i napada i obrane. Krasi ih to da su vrlo učinkoviti, opasni iz prekida te iz tranzicije po osvojenoj lopti. Međutim, ono što stalno ponavljamo: ako smo mi pravi, a nema razloga sumnjati u to, vjerujemo da ćemo na kraju biti uspješniji", u najavi je poručio Nino Bule, jedan od Bjeličinih pomoćnika u stručnom stožeru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek će nakon dužeg vremena imati i podršku iz publike jer vrata stadiona, srećom, neće ostati zatvorena za navijače….

"Atmosfera je potpuno drugačija s gledateljima nego bez njih. Navijači su, naravno, vrlo bitan faktor u nogometu, tako da se nadamo kako će ih biti što više na ovoj utakmici. Vrijeme nam, doduše, ovih dana ne ide na ruku, ali pravi navijači ne gledaju na to i oni će doći podržati svoju momčad. Činjenica je da se dižemo iz utakmice u utakmicu, atmosfera je pozitivna, a igrači puni želje za dokazivanjem što je i naš cilj", dodao je Bule.

Bule je dodao kako se momčad diže iz utakmice u utakmicu, ali da to još nije u potpunosti to, ali da polako dolazi na svoje.

Premijeru bi sutra trebao imati i Damjan Bohar koji je ovog tjedna potpisao ugovor.

"Polako mijenjamo mentalitet i krvnu sliku koja je bila do sad i na dobrom smo putu", zaključio je Bule.

Utakmica je na rasporedu od 19 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!