Sport / Nogomet

bez kalkulacija

Bjelica: "Pokazati ambiciju i uzeti sva tri boda u Varaždinu"

Bjelica:
Marko Prpic/PIXSELL

Trener Nenad Bjelica u najavi ističe ono o čemu razmišlja i svaki navijač Bijelo-plavih

Nakon subotnjeg treninga i ručka u klupskom restoranu nogometaši Osijeka krenuli su za Varaždin gdje ih u nedjelju od 19,05 očekuje ogled s istoimenim prvoligašem. 

"Svaku utakmicu idemo na pobjedu, nema tu nikakve dvojbe. Varaždin pokazuje formu koju je imao i u završnici prošle sezone, otkako ga je preuzeo kolega Toplak. To je ozbiljna momčad koja djeluje agresivno na terenu, međutim, mi vjerujemo u sebe, svoju snagu i u to da ćemo pokazati naše pravo lice", poručuje Bjelica. 

Od prve minute pokazati ambiciju

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se sastava tiče, stručni stožer će procijeniti tko je u kakvom stanju i tko ovoga trenutka može pružiti najviše i na taktičkom planu.

"Još su dečki malo umorni što je i normalno, ali mislim da će se osvježiti do nedjelje navečer. Moguće su određene promjene, no još ne bih konkretnije o sastavu. Jasno je da nam za pobjedu treba onakvo izdanje kao u prvom dijelu s Rijekom ili iz drugog poluvremena protiv Basela. Vjerujem u to i da ćemo biti bolji od našeg protivnika te osvojiti tri boda. Želimo od prve minute pokazati ambiciju da dobijemo utakmicu. Općenito se radujem što se navijači vraćaju na tribine jer je bez njih ambijent zaista čudan i prazan, a dočekat ćemo i mi naše, uskoro u Gradskom vrtu", rekao je Bjelica.

Iako Bjelica ne otkriva svoje karte, u sastavu će vrlo vjerovatno doći do promjena s obzirom da je Bjelica nakon Basela direktno kritizirao neke članove prve ekipe. Tako bi na klupi mogli ostati Grezda, Talys pa i Bočkaj, a u vatru od prve minute mogli bi Mierez, Pilj i Jurčević.

Utakmica ja na rasporedu od 19:05 na stadionu Varteksa u Varaždinu, a Osijek ima dobru priliku priključiti se vrhu ljestvice s obzirom na jučerašnje rezultate Gorice i Dinama koji su u svojim utakmicama remizirali.


Izdvojeno

Reci što misliš!