Sport / Nogomet

pressica

Bjelica nakon utakmice: ''Nogomet se igra za golove, nismo koristili šanse''

Bjelica nakon utakmice: ''Nogomet se igra za golove, nismo koristili šanse''
Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Osijeka Nenad Bjelica je nakon poraza svoje ekipe od Basela čestitao protivniku, ali i svojoj ekipi na dobro odigranom drugom poluvremenu i borbi do kraja...

Osijek nije prošao Basel, ali Nenad Bjelica nije očajavao. Na konferenciji za medije poslije susreta se činio miran i realan te je odmah detektirao razloge poraza koji se uglavnom kriju u slabom prvom dijelu.

"Čestitao bih Baselu na prolasku i svojoj momčadi na dobrom drugom poluvremenu i velikoj borbi. Ekipa nije prestala vjerovati u preokret do 94. minute, ali nažalost nismo uspjeli izjednačiti, što mislim da smo apsolutno zaslužili. Nogomet se igra za golove i Basel je iz svoje tri-četiri šanse zabio golove, a mi iz svojih pet-šest samo jedan i oni idu dalje."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nogomet je igra golova i Osijek ne smije očajavati što nije iskoristio svoje šanse, već treba raditi da drugi put bude bolje.

"Mi se moramo znati s tim nositi. U prvom poluvremenu smo bili nervozni, u grčku, s prevelikim respektom prema protivniku. Nismo imali prvu ni drugu loptu, nismo bili sigurni prema naprijed. Dobili smo i dva naivna gola, ali to je nogomet. Treba se poboljšavati i pokušati odigrati 90 minuta na način na koji smo danas odigrali drugo poluvrijeme ili protiv Rijeke prvo."

Mile Škorić
kraj puta Osijek ispao iz Europe, uništilo ih loše prvo poluvrijeme

Osijek će to tog standarda pokušati doći kroz HT Prvu ligu i Kup koji su sad fokus jer u ligi momčad ima samo četiri boda i mora se podizati.

"Pred nama je puno posla i okrećemo se prvenstvu i Kupu i mislim da tu imamo što za reći", zaključio je Bjelica uvodni dio konferencije za medije.


Izdvojeno

Reci što misliš!