Sport / Nogomet

nk osijek čeka novu sezonu

Prodaje godišnjih ulaznica nema do daljnjeg, europski nastupi bez gledatelja

Prodaje godišnjih ulaznica nema do daljnjeg, europski nastupi bez gledatelja
Davor Javorovic/PIXSELL

Nogometna sezona tek je završila, a već su tijeku završne pripreme za brzi nastavak nogometnih uzbuđenja

Kao što je već poznato, nogometaši Osijeka ponovno će se okupiti u Gradskom vrtu idućeg ponedjeljka. Odmor će, dakle, potrajati samo tjedan dana, da bi 3. kolovoza započele pripreme za novu sezonu. Već dan kasnije Bijelo-plavi će otputovati u mađarski Felcsut, nedaleko od Budimpešte, u svoju dobro poznatu bazu.

Tijekom boravka u Mađarskoj naša će momčad odigrati i dva kontrolna susreta. Prvo će, u srijedu, odmjeriti snage s novim prvoligašem Budafokijem, a u subotu će za protivnika imati Puskas Akademiju.

Nema prodaje godišnjih ulaznica do daljnjeg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Nogometnom klubu Osijek sve se aktivnosti usmjeravaju ka idućoj sezoni. U tom smislu intenzivno se razmišlja i o prodaji godišnjih ulaznica za novu natjecateljsku godinu. Uslijed situacije s pandemijom koronavirusa te uz i nadalje važeću odluku HNS-a oko zabrane dolaska navijača na tribine, vrlo je teško nešto konkretnije poduzeti i organizirati.

Stoga do daljnjega neće biti prodaje godišnjih ulaznica za pretplatnike, nego će se pratiti razvoj situacije, odnosno obavijesti iz Hrvatskog nogometnog saveza i Stožera civilne zaštite. Čim bude konkretnijih informacija, NK Osijek odredit će se za opciju koja će biti najpovoljnija za vjerne navijače.

Što se, pak, tiče europskih utakmica, UEFA je već donijela odluku da će se, barem u uvodnom dijelu sezone, na svim stadionima igrati bez publike. Također, važna je informacija kako će se igrati samo jedna utakmica na terenu koji će se odrediti ždrijebom.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!