Sport / Nogomet

lov na ligu prvaka

Za utakmicu s Istrom otvara se i velika zapadna tribina

Za utakmicu s Istrom otvara se i velika zapadna tribina
Davor Javorovic/PIXSELL

Ostaje ograničenje od 30 posto raspoloživog kapaciteta za sve tribine, a vrlo je bitno doći ranije na stadion

U gradu na Dravi osjeća se povratak onog pravog nogometnog ozračja, što je i logično jer se Bijelo-plavi bore za drugo mjestu u HNL-u koje donosi kvalifikacije Lige prvaka.

Navijači jedva čekaju subotu i prvenstveni ogled s Istrom (21,05 sati), pa je izvjesno kako će ambijent opet biti lijep, kao i prilikom nedavnog derbija s Rijekom. Bitno je naglasiti kako se i dalje moramo pridržavati odluka Stožera civilne zaštite, poštivajući epidemiološke mjere za vrijeme pandemije korona virusa. Ograničenost raspoloživog kapaciteta stadiona ostaje 30 posto, pa je važno istaknuti i ponoviti određene stvari prilikom dolaska u Gradski vrt.

Kada se popuni Istok, ulazak na Zapad gore

Preporučljivo je, dakle, doći ranije na stadion, kako se ne bi stvarale gužve na blagajnama i ulazima. Oni se otvaraju već u 19 sati i nemojte čekati posljednji trenutak da biste se pred njima pojavili. Ulazak je s godišnjom ili pak s kupljenom jednokratnom ulaznicom. Nakon popunjenosti 30 posto kapaciteta pojedine tribine, molimo navijače da se upute na najbliži susjedni sektor. Primjerice, ako su svi sektori na Istoku ispunjeni u ograničenom broju posjetitelja, gledatelji se odmah mogu uputiti prema velikoj zapadnoj tribini koja će ovaj puta biti otvorena. Obavijest o popunjenosti sektora bit će vidljiva na stadionskim ulazima, a situacija oko toga moći će se pratiti i na Facebooku Nogometnog kluba Osijek.

"Molimo za razumijevanje i suradnju"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ponavljamo kako za utakmicu s Istrom 1961 NK Osijek neće organizirati preuzimanje jednokratnih ulaznica, kao u slučaju prethodna dva domaća ogleda. Navijače molimo za razumijevanje, suradnju i poštivanje preporuka Stožera glede socijalnog distanciranja i odgovornosti jednih prema drugima, kako bismo pojednostavili ulazak na tribine i izbjegli nejasnoće tko gdje može i treba krenuti.

Prilikom prolaska kroz „barijeru“ svaki će godišnji pretplatnik dobiti ulaznicu na kojoj će biti označen sektor, red i sjedalo do kojeg treba doći. Bitno je tu ulaznicu cijelo vrijeme imati kod sebe. Već smo vas izvijestili da neće svi „godišnjaci“ na istočnoj tribini moći gledati utakmicu na mjestima koja su dosad zauzimali. Jednostavno rečeno, broj pretplatnika za Istok je gotovo dvostruko veći u odnosu na dopušteni broj gledatelja po tribinama i sektorima pri spomenutom ograničenju od 30 posto.

Otvaranjem Zapada gore, raspoloživi kapacitet stadiona u kontroliranim uvjetima će biti 5.234 gledatelja, dok je ta brojka u susretima s Goricom i Rijekom bila limitirana na 3.444 posjetitelja s obzirom na to da je publici tada na raspolaganju bio samo donji „prsten“.  


Izdvojeno

Reci što misliš!