Sport / Nogomet

nema preuzimanja ulaznica za pretplatnike

Osijek dočekuje Istru 1961: Nema preuzimanja ulaznica, na stadion po novom režimu

Osijek dočekuje Istru 1961: Nema preuzimanja ulaznica, na stadion po novom režimu
Davor Javorović/Pixell

Nema podizanja jednokratnih ulaznica za pretplatnike, no ostaje ograničenje od 30 posto raspoloživog kapaciteta za sve tribine

Bijelo-plavi u 34. kolu HNL-a dočekuju pulsku Istru 1961. Susret u Gradskom vrtu na rasporedu je u subotu, 11. srpnja, s početkom u 21,05 sati. Ovaj puta NK Osijek neće organizirati preuzimanje jednokratnih ulaznica za navijače s godišnjim pretplatama, kao što je bio slučaj na utakmicama s Goricom i Rijekom. Dovoljno će biti na ulazu pokazati svoju godišnju ulaznicu, međutim, neće baš svi moći zauzeti mjesta koja su inače imali na našem stadionu, prije izbijanja pandemije korona virusa.

Neće moći svi na Istok

Ostaje i dalje ograničenje na 30 posto ispunjenosti raspoloživog kapaciteta stadiona, a to vrijedi i za svaku tribinu pojedinačno. Poštivajući preporuke Stožera civilne zaštite i epidemiološke mjere, to konkretno znači da će se, primjerice, na Istoku moći smjestiti najviše 1.613 gledatelja. Kada znamo da je značajno više, odnosno 2.816 godišnjih pretplatnika svoje mjesto izabralo upravo na istočnoj tribini, jasno je da svi neće moći zauzeti mjesta koja inače imaju. Drugim riječima, izvjesno je da će biti onih koji će se morati preusmjeriti na neke druge, susjedne sektore ili tribine do trenutka i njihove popunjenosti. Da bismo sve do kraja pojasnili, poanta je u tomu da će oni koji dođu ranije na stadion biti svakako u prednosti u odnosu na one druge koji će se na ulazima pojaviti kasnije. O tomu svi trebaju povesti računa prilikom dolaska na utakmicu, kako se ne bi stvorile veće gužve.

Stadion se otvara u 19 sati

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stadion će svoja vrata otvoriti 120 minuta prije početka, što znači u 19 sati. Blagajna Istok bit će u subotu otvorena već od 15 sati za sve one koji nisu pretplatnici nego će kupovati jednokratne ulaznice, dok se blagajna Zapad otvara u 18 sati. Sjeverna tribina je rezervirana isključivo za gostujuće navijače. Još jednom ćemo ponoviti kako klupski pretplatnici s godišnjim ulaznicama ne moraju ići na blagajne, nego izravno kreću prema odgovarajućim stadionskim ulazima kako bi „protok“ gledatelja prema njihovim mjestima na tribinama bio što brži.

"Zahvaljujemo svima na razumijevanju i pozivamo vas da ne čekate posljednje minute za subotnji dolazak u Gradski vrt u ovim, još uvijek specifičnim okolnostima za sve nogometne fanove, ali i organizatore utakmica" poručuju iz NK Osijek.  


Izdvojeno

Reci što misliš!