Sport / Nogomet

NK OSIJEK IDE DALJE

Potvrđen novi Nadzorni odbor NK Osijek

Potvrđen novi Nadzorni odbor NK Osijek
nk-osijek.hr

Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje u izgradnji. Klub je stabilan i normalno funkcionira. - kaže Meszaros

Održana je redovna izborna Glavna skupština Nogometnog kluba Osijek s.d.d., a na svojim službenim stranicama izvijestili su da na prijedlog dioničara Društva novi Nadzorni odbor osječkog prvoligaša od ovoga ponedjeljka, 29. lipnja, čine: Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj, Mihaly Takacs, Dražen Nimčević i Janoš Andoči.

Kako je već ranije objavljeno, Ferenc Sakalj potvrđen je za novog predsjednika NK Osijek. Po svršetku Skupštine, većinski vlasnik Bijelo-plavih Lorinc Meszaros je ukratko izjavio:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje u izgradnji. Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme. No, prvo moramo razgovarati sa svim suradnicima u Klubu i na kraju predstaviti svoj program rada za iduće razdoblje. Dakle, samo je jedna poruka - idemo dalje!" - riječi su Lorinca Meszarosa. 

Izdvojeno


Reci što misliš!