Sport / Nogomet

ostaje uz klub

Meštrović više neće biti predsjednik, poznat i novi

Meštrović više neće biti predsjednik, poznat i novi
Dubravka Petric/Pixell

Brzo su prekinute špekulacije vezane uz promjene u upravljačkoj strukturi NK Osijeka

Medijski prostor jučer je protresla vijest kako se spremaju promjene u upravljačkoj strukturi NK Osijeka i dolazak Dražena Nimčevića za predsjednika Nadzornog odbora, a što je prema navodnim informacijama bila podloga za smjenu Ivana Meštrovića i dolazak Ivana Kosa, bivšeg predsjednika Hajduka na njegovo mjesto.

Danas je to ipak dijelom opovrgnuto objavom na klupskoj stranici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nogometni klub Osijek nastavlja zacrtanim putem s istim timom. Doduše, u nešto promijenjenim ulogama. Predsjednik Ivan Meštrović na vlastiti zahtjev i uz razumijevanje predsjednika Nadzornog odbora i većinskog vlasnika Lorinca Meszarosa neće nastaviti djelovanje u Klubu u sljedeće četiri godine kao predsjednik NK Osijek, već će se, kao predsjednik Udruge Škole nogometa našeg prvoligaša, isključivo posvetiti završetku izgradnje novog nogometnog stadiona i kampa na Pampasu", stoji u priopćenju kojeg zajednički potpisuju Meštrović i Mesarozs.

 Novi klupski predsjednik bit će dosadašnji potpredsjednik Ferenc Sakalj, inače dugogodišnji prijatelj i suradnik kako Meszarosa, tako i Meštrovića.

"Ostatak managementa ostaje nepromijenjen i maksimalno fokusiran na što bolji sportski rezultat u neizvjesnoj borbi za vrh prvenstvene ljestvice u HNL-u. Stoga se, na kraju, može zaključiti da su se suvlasnici Kluba nasmijali na medijske špekulacije o nekakvom sukobu, odlučni i dalje zajedničkim snagama ispuniti sve ono što je zacrtano u klupskim projektima i ambicijama", stoji u nastavku.

Što je točno razlog odlasku Meštrovića s pozicije predsjednika nije do kraja razjašnjeno, a ostaje za vidjeti je li Sakalj trajno ili samo privremeno rješenje.

Izdvojeno


Reci što misliš!