Sport / Nogomet

rijeka objavila grezdinu poruku čolaku

Čolak Grezdi: "Nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka"

Čolak Grezdi:
Davor Javorović/Pixell

Napadač Osijeka nakon susreta u Rijeci šakom u glavu udario je napadača Rijeke Antonia Čolaka

"Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled.", riječi su Erosa Grezde nakon susreta u Rijeci u kojem je glavnu riječ imao sudac Pajač koji je isključio Lasla Kleinheislera i dosudio najstrožu kaznu nakon dvojbenog prekršaja Talysa.

eros grezda
OGLASIO SE I EROS GREZDA Grezda: ''Cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama''

Ubrzo nakon Grezde, oglasili su se i iz NK Rijeke koji su objavili poruku koju je albanski napadač uputio Čolaku.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napravit. Trebali smo to riješit razgovorom kao ljudi, ali sam bio nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči šta je najbolje", stoji u njegovoj poruci.

Za 24sata oglasio se i Čolak koji je rekao: "Ovim putem poručujem mu da mu opraštam, a za njegovo dobro nadam se da će potražiti pomoć stručnjaka jer koliko su me informirali ovo mu nije bio prvi incident takve prirode (Grezda je sličan incident napravio i dok je igrao za Glasgow kad je pljuno jednog igrača, op.a.). Drago mi je da sam ostao smiren u toj situaciji jer ne odobravam nikakvo nasilje i bila bi kriva poruka svim mladima, kojima smo mi nogometaši uzor, da sam uzvratio na bilo koji način."

U snimci koja je objavljena u sklopu istog razgovora s Čolakom vidi se kako on prolazi ispred autobusa gostiju, a tad se zalijeće Grezda i udara ga u glavu. Veći sukob spriječili su treneri i ostali igrači s obje strane.

 

Izdvojeno

Reci što misliš!