Sport / Nogomet

Sudac unakazio goste

Sudac masakrirao Osijek, tragedija u Rijeci

Sudac masakrirao Osijek, tragedija u Rijeci
Nel Pavletic/PIXSELL

Osijek je vodio 2:0 u Rijeci, ali je onda na scenu stupio sudac Pajač

Sjajno je Osijek izgledao u Rijeci, vodio s dva pogotka Bočkaja, ali na kraju u finale Kupa ide Rijeka. Krenuo je Osijek odlično u susret, visoki presing koji nije dao Rijeci da kreira igru i to se isplatilo već u 16. minuti. Silva je sjajno ubacio kroz nekoliko igrača Rijeke, a na drugoj stativi čekao je Bočkaj koji od puca, lopta se odbija od igrača Rijeke i završava iza leđa Pandura.

Do kraja poluvremena Osijek je nastavio dobro igrati i nije dao Rijeci da se razmaše. Dapače, u završnici su mogli i do drugog gola kad Grezda krade loptu, a Marić ne uspijeva zabiti zicer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sjajno je krenuo Osijek i u drugi dio kad Bočkaj s lijeve strane zabija pravu bombu za 2:0. Činilo se kako je Rijeka na konopcima, ali je tad na scenu stupio Pajač koji isključuje Kleinheislera zbog nepostojećeg prekršaja za drugi žuti karton. Rijeka je prepoznala taj trenutak pa Štefulj brzo zabija za smanjenje.

Novi moment slave Pajačima kad svira penal nakon što Talys prvo izbija loptu, a tek onda rukom udara igrača Rijeke. Za suca je to penal bez da je uopće provjerio VAR monitor. Potpuno je to ne razumljivo kraj sve moderne tehnologije koju ima na raspolaganju. Rijeku to potpuno diže pa do kraja zabija za 3:2.

Na samom kraju pokušao je još Silva, ali Pandur fenomenalno brani i vodi Rijeku u finale. Tužan kraj i rekli bismo nezaslužen za Osijek koji je do isključenja odigrao ponajbolji susret ove sezone.


Izdvojeno

Reci što misliš!