Sport / Nogomet

nagrađuju vjernost

NK Osijek iznenadio pretplatnike besplatnim gledanjem utakmica

NK Osijek iznenadio pretplatnike besplatnim gledanjem utakmica
Davor Javorovic/PIXSELL

Sezona HNL-a počinje za 10-ak dana, a kako će se utakmice igrati bez gledatelja, NK Osijek odlučio je darivati svoje pretplatnike

Još neko vrijeme gledatelja, nažalost, neće biti na tribinama nogometnih stadiona diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj.

Dakako da u Nogometnom klubu Osijek nastoje svojim vjernim navijačima olakšati ovakvu situaciju. Stoga se u tom cilju poduzimaju i određeni koraci te pripremaju i sasvim konkretni potezi koji će uskoro biti prezentirani u javnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Možemo već sada spomenuti kako je riječ o tomu da se vjernim navijačima, odnosno godišnjim pretplatnicima, omogući nesmetano i besplatno gledanje naših utakmica na TV platformama koje će pratiti prvoligaške dvoboje u HNL-u", kažu u NK Osijeku.

Praćenje pred malim ekranima

Poruka je to iz Gradskog vrta da „fanovi“ nisu zaboravljeni, kao i da u ovim specifičnim okolnostima nastavka sezone neće ostati uskraćeni za nogometna uzbuđenja, makar pred malim ekranima dok se gledatelji ponovno ne budu vratili na stadione.

"Idućega tjedna ćemo na našoj službenoj web stranici kao i na društvenim mrežama objaviti detalje kako će pretplatnici s godišnjim ulaznicama moći doći do kodova za televizijsko praćenje Bijelo-plavih", zaključuju u NK Osijeku.


Izdvojeno

Reci što misliš!