Sport / Nogomet

osijek ostao prvoligaš

Šest je godina od najvažnijeg boda u povijesti Osijeka, prisjetite se atmosfere i pitch invasiona

Šest je godina od najvažnijeg boda u povijesti Osijeka, prisjetite se atmosfere i pitch invasiona
Marko Banić/SIB.hr

Tog dana Osijeku je trebao samo bod protiv Hrvatskog dragovoljca u posljednjem kolu, a do zadnje minute svjedočili smo pravoj drami u Gradskom vrtu

Više od 8000 gledatelja stiglo je na Gradski vrt. Svih 8000 došlo je s strepnjom hoće li Osijek u najtežnim trenucima svoje novije povijesti uspjeti očuvati prvoligaški status. Potpuna besparica, stalne promjene vodstva kluba i trenera, stečaj koji visi nad vratom i puno bolnih pitanja, ali velika navijačka želja - Osijek prvoligaš.

Upitate li prave navijače Osijeka koja im je utakmica najdraža u novijoj povijesti, velik broj njih reći će kako im je upravo ova utakmica ostala duboko u sjećanju što zbog sjajne atmosfere, što zbog konačnog cilja, a to je bod koji je donio opstanak. Do tog boda Osječani su stigli pred sam kraj utakmice kad Josip Barišić u prvom kontaktu s loptom zabija svoj najvažniji gol u karijeri.

Osijek ostao prvoligaš Fotogalerija

osijek_hrvatskidragovoljac_1_1_
NK Osijek: ''Još jednom svima veliko i najiskrenije – HVALA!''

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na kraju utakmice cijela istočna tribina stadiona završila je u terenu u slavlju s igračima, a mi smo se odlučili prisjetiti kako je to sve skupa izgledalo.

"Možete imati sve, možete imati aute, može imati novac, možete imati žene, ali ako nemate sjećanja nemate ništa," rekao je tadašnji trener Tomislav Rukavina, a mi se nadamo kako ćemo u budućnosti imati puno dobrih sjećanja kad je u pitanju NK Osijek.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!