Sport / Nogomet

GRADSKI VRT PONOVNO S IGRAČIMA

NK Osijek dobio dozvolu, prvotimci se vraćaju treninzima!

NK Osijek dobio dozvolu, prvotimci se vraćaju treninzima!
Davor Javorovic/PIXSELL

Seniori se vraćaju treninzima na stadionu, ali dio prvotimaca je izvan granica Republike Hrvatske

Čini se kako se stvari počinju lagano vraćati u normalu pa je posebno radosna vijest svim ljubiteljima nogometa to da se jedini slavonski prvoligaš NK Osijek vraća na svoj stadion! 

Naime, Županijski stožer Civilne zaštite u Osijeku nakon analiziranog stanja i pribavljenog mišljenja epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije izdao je suglasnost Nogometnom klubu Osijek za održavanje grupnih treninga seniorske momčadi u Gradskom vrtu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od sutra se Bijelo-plavi ponovno okupljaju na treninzima na stadionu, ali dio prvotimaca NK Osijek nalazi se izvan granica Hrvatske pa će njihov status tek biti poznat. Među njima su i dvojica najboljih igrača ove sezone, prvi strijelac lige Mirko Marić, kao i Ante Majstorović, a koji se trenutno nalaze u BiH.  

Sve je komentirao i klupski predsjednik Ivan Meštrović, koji je trenutno u obiteljskom domu u Budimpešti:

"Nisam u rodnom Osijeku, no informacije koje do mene dopiru daju mi povoda zaključiti da je svakodnevica u Hrvatskoj teža, rigoroznija, općenito bih rekao kompleksnija nego što je u Mađarskoj. S tim u svezi me posebno raduje, a istovremeno sam i ponosan što je krizni stožer NK Osijek na čelu s direktorom Galićem uspio, koliko mi je poznato, prvi u Hrvatskoj ispuniti sve striktne zahtjeve epidemiološke struke i nadležnih službi. Stoga je naš Klub  dobio dopuštenje za grupno treniranje pod strogo definiranim uvjetima na našem stadionu i kompleksu Gradski vrt." - prenosi NK Osijek

 


Izdvojeno

Reci što misliš!