Sport / Nogomet

razumije nezadovoljstvo navijača

Igrači u karanteni, Kulešević nema namjeru odstupiti: "Vjerujem u sebe"

Igrači u karanteni, Kulešević nema namjeru odstupiti:
Davor Javorovic/PIXSELL

Pred igračima Osijeka treća je utakmica u tjedan dana i prilika za početak izlaska iz velike rezultatske, ali i igračke krize

"Nije to bilo dobro u Puli bez obzira na cirkuse oko suđenja. Nismo bili pravi, rastrčani i razigrani i poraz je samo odraz svega toga", rekao je Kulešević čija ekipa treću utakmicu zaredom ne zna za pobjedu.

Razlog je to i za karantenu u koju su povučeni igrači što dovoljno svjedoći o ozbiljnosti situacije u kojoj se momčad nalazi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Da bi izašli iz krize treba nam dobra igra i pobjeda. Nadam se da je sutra taj dan gdje možemo još sve ispraviti i krenuti u bolju budućnost", rekao je Kulešević koji nije mogao izbjeći pitanja o vlastitoj odgovornosti i pritisku nakon posljednjih neuspjeha.

Kulešević je pokušao racionalizirati pričom o sportskim uspjesima i neuspjesima u karijeri svakog sportaša.

"Trenera čuvaju rezultati, a moji nisu bajni u posljednje vrijeme i naravno da je moja stolica uzdrmana. Nadam se da imam i snage i znanja da ću izvući momčad", rekao je Kulešević.

Progovorio je Kulešević i o pritisku navijača koji sve glasnije izražavaju nezadovoljstvo i naglasio kako očekuje podršku navijača i sutra.

"Vidjeli smo u Rijeci i na Poljudu kako svi podržavaju ekipu i kad im i ne ide, a zvižduke sa tribina naravno da nije ugodno čuti, ali mora nas sve motivirati i mobilizirati što više", dodao je Kulešević koji očito još ne gubi nudu u izlazak iz krize.

Prema riječima trenera, igrači dobro treniraju, ali na utakmicama puno toga ne ide prema planovima i pobjeda je nužna ako Kulešević želi zadržati svoje mjesto na klupi Osijeka.

"Nisam razmišljao o ostavci niti ću ju dati. To bi značilo da ne vjerujem u sebe i ono što radi, Naravno da je komunikacija s vlasnicima kluba korektna i kad god bude klub smatrao da ja ne trebam više biti na ovom mjestu ja ću dobrovoljno odstupiti", rekao je po pitanju svoje budućnosti na klupi Osijeka.

Malo toga na konferenciji je bilo posvećeno sutrašnjem protivniku Varaždinu protiv kojeg će započeti odmorni Bočkaj, a u vrhu napada s Marićem trebao bi biti Grezda. Umjesto kartoniranog Majstorovića u igru će i Lončar.

"Samo pobjeda nam drži glavu iznad vode", dodao je Kulešević čija ekipa ove godine još nije pobijedila Varaždin.

Osvrnuo se i na VAR probleme i istaknuo kako će trebati svima vremena da se naviknu na šokove koje on donosi.

"Ako odluke nakon pogledanog VARA donose odluke, onda je pitanje koji je smisao", zaključio je Kulešević.

Utakmica Osijeka i Varaždina na rasporedu je u subotu od 17 i 30 sati na Gradskome vrtu.


Izdvojeno

Reci što misliš!