Sport / Nogomet

predsjednika brine neefikasnost

Meštrović: Kulešević ostaje trener

Meštrović: Kulešević ostaje trener
Dubravka Petric/PIXSELL

Nogometaši Osijeka treću utakmicu zaredom nisu uspjeli zabiti pogodak, a tijekom proljetnih kola, ostvarili su tek pet bodova

Stolica trenera Kuleševića sve je užarenija. Neefikasnost, loša igra i gubitak pozicije na tablici, navukli su ljutnju navijača na trenera Kuleševića. Zagovara se njegova smjena, ali je jasno kako će posljednju riječ u cijeloj priči imati predsjednik Meštrović.

Podsjetimo, prije dolaska Kuleševića, Meštrović je naglašavao kako je u potrazi za poznatim trenerom koji će izazivati strahopoštovanje, ali je od te ideje odustao nakon nekoliko dobrih rezultata. Iz današnje perspektive, čini se kako je to bila pogreška.

istra
utišane ambicije bijelo-plavih VAR, Duka i loš Osijek za poraz protiv posljednje Istre

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Meštrović je nakon današnjeg poraza u Puli upitan o budućnosti trenera Kuleševića, a na tu temu za 24sata rekao je: "Očigledno je da smo u ogromnoj krizi. Prije svega, kad su golovi i efikasnost u pitanju. Te stvari moramo promijeniti. Trenera nećemo dirati. Mi u Osijeku smjenjujemo trenera tek kad iscrpimo sve mogućnosti. U ovom ih trenutku nismo icrpili i stoga će nas Kulešević i dalje voditi."

O kakvim mogućnostima je riječ nije precizirao. Sjetimo se, prilikom posljednjeg rezultatskog potresa, Meštrović je kaznio igrače oduzimanjem dijela prihoda, a objavljen je i natječaj za udruge koje zaslužuju taj novac. Nažalost, nikad nismo saznali da li je i koja je udruga dobila taj novac. Očito je kako će u Osijeku morati u budućnosti zauzeti znatno čvršći stav kad je u pitanju sportska politika jer trenutno ista u drugi plan stavlja sve one infrastrukturne i organizacijske pozitivne promjene koje se događaju od kad je Meštrović zajedno s mađarskim partnerima preuzeo klub.


Izdvojeno

Reci što misliš!