Sport / Nogomet

izjave trenera

Evo što je rekao trener Osijeka nakon remija s Hajdukom u Gradskom vrtu

Evo što je rekao trener Osijeka nakon remija s Hajdukom u Gradskom vrtu
Davor Javorović/Pixell

U prvom od dva derbija 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige Osijek i Hajduk su pred 6.593 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova, a nakon utakmice svoje dojmove su dali trener Ivica Kulešević i Igor Tudor

Osijek nastavio svoj domaći niz, ovo mu je bila 21. prvenstvena utakmica u Gradskom vrtu iz koje je izašao neporažen, ali slaba je to utjeha za navijače Osiejak koji su gledali jučerašnji derbi u Gradskom vrtu. Izuzetno loše odigrana utakmica i peto mjesto s kojim nitko nije zadovoljan.

"Hajduk je bolje otvorio utakmicu, vidjelo se odmah na početku utakmice. Malo nas je i iznenadio, na krilima pobjede protiv Gorice od 6:0 uletjeli su u susret. Teren je dosta otežavao igru i nama i njima. Bila je to ravnopravna borba i podjela bodova. Hajduk je sretniji s bodom. Imamo gostovanje protiv Istre i moramo se priključit borbi za vrh." komentirao je trener Osijeka Ivica Kulešević te je dodao:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne kreiramo dovoljno prilika i to je problem. Sve se svelo na to da čekamo što će napraviti Marić. Ako on ne zabije, ostajemo bez pogotka. Očekujem i od drugih igrača da nam nešto donesu na travnjaku."

Osijek - Hajduk
Osijek zaostaje za vodećima Osijek i Hajduk bez golova u Gradskom vrtu

Na drugoj strani trener Hajduka Igor Tudor izjavio je:

"Nedostajao nam je u svemu pogodak. Jairo je imao šansu, potom i Caktaš pa Eduok. Nama je problem stvarao travnjak na kojem nije bilo lako igrati. Mi težimo pas igri, a takvo što je  bilo teško razviti. Završilo je kako je završilo, sada s velikim guštom čekamo veliki derbi protiv Dinama na Poljudu."


Izdvojeno

Reci što misliš!