Sport / Nogomet

podizanje tenzija uoči nedjeljnog derbija

Meštrović prozvao Dinamo zbog suđenja, iz Zagreba odgovorili: "Ovaj video govori za sebe"

Meštrović prozvao Dinamo zbog suđenja, iz Zagreba odgovorili:
Davor Javorovic/PIXSELL

Dinamo je službeno reagirao na tvrdnje Ivana Meštrovića da zagrebački klub sigurno ne bi imao tretman kakav je imao njegov klub na utakmici protiv Intera (1:1) u prošlom kolu HNL-a

U NK Osijek žestoko su reagirali na suđenje nakon utakmice s Interom protekle subote. Najveću zamjerku sucu Marinu Vidulinu iz osječkog prvoligaša dali su za rano isključenje Dmitra Lope kojem je put u svlačionicu pokazao već nakon 15 minuta igre "počastivši" ga s dva žuta kartona.

nk osijek
crveni karton u 15. minuti Glupost Lope odnijela dva vrijedna boda Osijeku protiv Intera

Iako je sudac pravilno dosudio u oba slučaja, predsjednika Osijeka Ivana Meštrović više smeta tretman svoga kluba i različiti kriteriji u primjenjivanju pravila.

"Ljuti me što nemamo isti tretman kod sudaca kao naši konkurenti. Baš me zanima bi li igraču Dinama ili Hajduka tako lako i brzo bila pokazana dva žuta kartona. Čisto sumnjam i to je nešto zbog čega nećemo šutjeti. Mislite li da bi Osijeku VAR dosudio tri kaznena udarca? Nisu problem pogreške, one se događaju, ali ako suci nemaju isti kriterij prema svima, onda imamo ozbiljan problem", rekao je Osijekov predsjednik.

Iz Dinama su brzo odgovorili objavljujući sljedeći video na svom Youtube kanalu uz komentar "Prilažemo video koji će reći dovoljno sam za sebe."

Podižu se tako tenzije između dva kluba uoči njihovog nedjeljnog sraza koji se igra na stadionu Gradski vrt s početkom u 15 sati.

NK Osijek - NK Slaven Belupo 3:2
DERBI U GRADSKOM VRTU Dinamo gostuje u Osijeku, ulaznice u prodaji

 


Izdvojeno

Reci što misliš!