Sport / Nogomet

crveni karton u 15. minuti

Glupost Lope odnijela dva vrijedna boda Osijeku protiv Intera

Glupost Lope odnijela dva vrijedna boda Osijeku protiv Intera
Davor Javorovic/PIXSELL

Osijek je prosuo dva boda protiv Intera, a svemu je pridonio brzi crveni karton Lope već u 15. minuti

Već u prvoj akciji, Dmytro Lopa startao je na igrača Intera i u prvom minuti zaslužio žuti karton, a već u 15. minuti dobio je i drugi isključujući nakon što je sudac procijenio kako je simulirao unutar kaznenog prostora gostiju.

Osim toga, Osijek je presjekla i ozljeda Petra Bočkaja, a za vrijeme dok još Kulešević nije uspio izvršiti zamjenu, Inter je preko Tsoneva zabio lak gol i poremetio planove domaćina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inter osim pogotka ipak nije napravio više štete Osijeku koji je bez obzira na igrača manje dominirao i stvarao prigode, ali bez previše konkretnosti u završnici. Jedinu pravu prigodu u prvom dijelu iskoristio je Mirko Marić koji je lijepo pospremio loptu iza golmana gostiju za konačnih 1:1.U drugom dijelu prigode su imali Grezda i Marić, a Marić je u gotovo identičnoj situaciji kao kod jedinog gola Osječana, prepucao vrata i tako je propala velika šansa za bitnu pobjedu.

U sljedećem kolu u Gradski vrt dolazi Dinamo protiv kojeg se Osijek mora vaditi i spašavati borbu za drugo mjesto i to nakon dva startna neriješena rezultata protiv Gorice i Intera.


Izdvojeno

Reci što misliš!