Sport / Nogomet

traži se pobjeda

Osijek domaćin Interu u Gradskom vrtu

Osijek domaćin Interu u Gradskom vrtu
Davor Javorovic/PIXSELL

Nogometaši Osijeka ove subote od 15 sati u Gradskom vrtu igraju susret protiv Intera iz Zaprešića, a jedini scenarij koji Osječani žele je pobjeda

Poslije dužeg vremena, nogometaši Osijeka istrčati će pred domaćom publikom, a kako je rekao Ivica Kulešević, za nadati se je kako se publika zaželjela nogometa.

"Nadam se kako ćemo od prve minute pokazati stav i pokazati ono za što smo se pripremali", rekao je Kulešević i dodao kako u ovom susretu neće biti kapetana Škorića zbog žutih kartona, zatim Jugovića, Žapera i Grgića dok će Silva krenuti s klupe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječani imaju imperativ pobjede, ali kako kaže trener, neće nikoga podcijeniti jer se tako puno toga može izgubiti i uvući u probleme.

"Poštivamo Inter i ako se sjetimo, zadnja dva puta su u Gradskom vrtu poveli. I sami ste pisali kako smo donijeli mršav bod iz Gorice i ne želim ni pomisliti što bi se dogodilo da sutra ne pobijedimo", rekao je Kulešević koji je bio zadovoljan defanzivnom igrom u prvoj proljetnoj utakmici, ali je nedostajalo malo individualne kvalitete i tako se teško donose bodovi s gostovanja.

Inače, u zadnje tri utakmice Osijek je na domaćem terenu postigao sedam golova, a za vrijeme Kuleševića ne zna za ništa osim pobjede u Gradskom vrtu.

"Krenuti ćemo napadački s tri napadača, a zasad još ne znamo hoće li krenuti Mance ili Lopa zajedno s Marićem i Grezdom", rekao je Kulešević koji će umjesto Škorića u prvi sastav gurnuti Gutia koji dugo nije igrao, ali je ostao pravi profesionalac i čekao svoju prigodu.

Inter je u prvom proljetnom kolu odigrao dobru utakmicu i slavio protiv izravnog konkurenta za ostanak, Istre s dva lijepa gola.

Osvrnuo se trener i na Kup susret protiv Rijeke i naglasio kako je zasad isti u drugom plan s obzirom da do polufinala ima još sedam prvenstvenih utakmica.

Spomenimo još jednom kako se utakmica Osijeka i Intera igra ove subote u 15 sati u Gradskom vrtu.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!